home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Αργότερα θα ανοίξουν την Τρίτη σχολεία και βρεφονηπιακοί σταθμοί στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Ο Δήμος Άργους-Μυκηνών ανακοίνωσε την παράταση της ώρας έναρξης των μαθημάτων, την Τρίτη 19 Ιανουαρίου, κατά δύο ώρες, για τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Αργολίδας.

Η παράταση αποφασίστηκε για λόγους ομαλής μετακίνησης και ασφάλειας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, εξαιτίας των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα τη δημιουργία παγετού.

O Δήμος Άργους-Μυκηνών εξέδωσε ανακοίνωση και για την παράταση στην ώρα έναρξης της προσέλευσης των νηπίων στους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς την Τρίτη 19 Ιανουαρίου.

Όπως σημειώνεται χαρακτηριστικά: «Για λόγους ασφάλειας των βρεφών και νηπίων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή και των χαμηλών θερμοκρασιών, με αποτέλεσμα την δημιουργία παγετού, με απόφαση Δημάρχου δίνεται παράταση στην ώρα έναρξης προσέλευσης νηπίων/βρεφών, για την Τρίτη 19-1-2021».

Η προσέλευση σε όλους τους Δημοτικούς Παιδικούς και Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Άργους –Μυκηνών θα γίνει στις 10 π.μ., προκειμένου να διασφαλισθεί η ομαλή μετακίνηση των παιδιών και των γονέων».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button