home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΚοινωνίαΑρχείο

Γιατί μπήκε μπλόκο από τους Τριπολιτσιώτες στους λαϊκατζήδες της Αργολίδας και της Σπάρτης

O Δήμος Τρίπολης ενημερώνει τους δραστηριοποιούμενος στις Λαϊκές Αγορές του Δήμου, οι οποίοι προέρχονται από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας και από το Δήμο Σπάρτης να μην προσέλθουν στις λαϊκές αγορές της 16ης/1/2021.

Εάν κατά τον έλεγχο διαπιστωθεί από τα ελεγκτικά όργανα παράβαση, θα επιβληθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο κυρώσεις και πρόστιμα στους παραβάτες.

Η απόφαση αυτή ελήφθη λαμβάνοντας υπόψη:

α) Την με αριθ. Δία/Γ. Π.οικ. 2333 ΚΥΑ (ΦΕΚ 5318/2021) “Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς τον κορωνοϊού COVID-19”

β) Την με αριθ. Δ1αΙΓΠ.οικ. 2331 ΚΥΑ (ΦΕΚ 541Β/2021) ‘Έκτακτα μέτρα προστασίας της δημόσιας υγείας στον Δήμο Σπάρτης της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς αντιμετώπιση της διασποράς του κορωνοϊού COVID-19″

Οι λαϊκατζήδες της Αργολίδας είχαν ήδη εκφράσει την ανησυχία τους για τα όσα επακόλουθα φέρνει το σκληρό lockdown που επιβλήθηκε στο νομό, ενώ η ΚΟΜΥ Αργολίδας στήθηκε σήμερα το πρωί σε Ναύπλιο και Άργος για drive through ελέγχους σε επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό τον κλάδο.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button