home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Ηλεία: Τραγικό θάνατο βρήκε 56χρονος που τον κατασπάραξαν σκυλιά!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 56χρονος φύλακας στην Ηλεία, ο οποίος όπως έδειξε η νεκροψία, έπαθε αιμορραγική καταπληξία συνεπεία πολλών δαγκωμάτων από σκύλους!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το patrisnews.gr ο 56χρονος άνδρας, ήταν Αμαλιάδας παντρεμένος και πατέρας ενός παιδιού και εργαζόταν ως φύλακας σε συσκευαστήριο του Κάμπου. Άνθρωπος αξιαγάπητος, άριστος οικογενειάρχης, για τον οποίο όλοι είχαν να πουν μόνο καλά λόγια.

Λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα χθες Κυριακή 10 Ιανουαρίου εντοπίστηκε από διερχόμενο και από απόσταση, ξαπλωμένος και αιμόφυρτος μπροστά από το κεντρικό κτίριο του συσκευαστηρίου στην βόρεια πλευρά. Ο άνθρωπος που τον είδε δεν μπορούσε να πλησιάσει γιατί στο χώρο υπήρχαν τουλάχιστον δύο άγρια σκυλιά που έμοιαζαν με ποιμενικούς, πιθανότατα ράτσας μαλινουά.

Ειδοποιήθηκε η αστυνομία και στο σημείο έσπευσε ισχυρή αστυνομική δύναμη με επικεφαλής τον Αστυνομικό Διευθυντή Ηλείας κ. Παναγιώτη Μάνδαλο ενώ λίγο αργότερα έφθασε και ιατροδικαστής από την Πάτρα.

Περιπολικά στην Ηλεία

Οι άνδρες κατάφεραν να πλησιάσουν τον άτυχο άνδρα τον οποίο είχαν κατασπαράξει τα σκυλιά. Ο ιατροδικαστής θα εξετάσει αν είχε προηγηθεί ο θάνατος του φύλακα από παθολογικά αίτια πριν τον κατασπαράξουν τα σκυλιά, ή αν ο θάνατος προκλήθηκε από την επίθεση των άγριων σκύλων. Εγκληματική ενέργεια έχει αποκλειστεί. Σύμφωνα με πληροφορίες ο άτυχος φύλακας κάποιες φορές τάιζε αυτά τα σκυλιά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button