home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΡεπορτάζΑρχείο

Κορωνοϊός στο Ναύπλιο: Το 60% των υγειονομικών έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για εμβολιασμό. Οι πρώτες 115 δόσεις (Video)

Το 60% περίπου των υγειονομικών του νοσοκομείου Ναυπλίου και των Κέντρων Υγείας Ερμιονίδας και Λυγουριού θα εμβολιαστούν σε αυτή τη φάση, αφού τόσοι είναι αυτοί που έχουν εκδηλώσει το ενδιαφέρον, σύμφωνα με όσα αναφέρει στην κάμερα του anagnostis η διευθύντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας της Νοσηλευτικής Μονάδας Ναυπλίου, παιδίατρος Γεωργία Παναγοπούλου.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Πρόκειται για 115 υγειονομικούς, που αποτελούν το 60% περίπου του συνόλου του προσωπικού, που εργάζεται στις συγκεκριμένες δομές υγείας.

Τα εμβόλια έφτασαν το πρωί της Πέμπτης με φορτηγό φαρμακευτικής εταιρείας που συνοδευόταν από περιπολικό της αστυνομίας, παραλήφθηκαν από το φαρμακείο του νοσοκομείου και μπήκαν κατευθείαν στο ψυγείο. Πρόκειται για 115 δόσεις εμβολίων, οι οποίες αντιστοιχούν σε όσους υγειονομικούς έχουν δηλώσει συμμετοχή και θα γίνουν τα εμβόλια τις επόμενες τέσσερις μέρες στους ενδιαφερόμενους από το νοσοκομείο Ναυπλίου και τα κέντρα Υγείας Κρανιδίου και Λυγουριού.

Είναι έτοιμη η εμβολιαστική ομάδα του νοσοκομείου για να ξεκινήσει τον εμβολιασμό του προσωπικού από το πρωί της Παρασκευής, μια διαδικασία η οποία θα έχει ολοκληρωθεί σε τέσσερις ημέρες 

Άγνωστο παραμένει ακόμα τί θα γίνει με τους ιδιώτες ιατρούς που ενδιαφέρονται να κάνουν το εμβόλιο, αφού δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόγραμμα. Να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες ημέρες οι ιδιώτες ιατροί κλήθηκαν μέσω email να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Διαβάστε ακόμα

Back to top button