home design 800x400
home design 1170Χ320

Ποιοι θα τρέξουν τη ΣΔΙΤ για Μαρίνα στο λιμάνι Ναυπλίου

Μαρίνα

Η οικονομική επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου μετά την απόφαση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου «Περί σύστασης και συγκρότησης Επιτροπής Διενέργειας του Διαγωνισμού (Α΄ Φάση – Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος), για το έργο ¨ Μελέτη, Χρηματοδότηση, Κατασκευή, Λειτουργία, Τεχνική Διαχείριση & Εκμετάλλευση του Τουριστικού Λιμένα (Μαρίνας) Ναυπλίου¨ με Σύμπραξη Δημόσιου Ιδιωτικού Τομέα» αποφάσισε ομόφωνα:

Α. Ορίζει τους Α Μουταφίδη Γεώργιο, Β Αποστολάκη Μιχαήλ, Αν. Προϊσταμένους των Δ/νσεων Τεχνικών Έργων και Αναπτυξιακού Προγραμματισμού αντίστοιχα, ως εκπροσώπους της Περιφέρειας Πελοποννήσου, στην Επιτροπή Διενέργειας Διαλόγου, στο πλαίσιο της Β.I. Φάσης – Πρόσκληση Συμμετοχής σε Διάλογο, με σκοπό την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης για το Έργο: «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση τουριστικού λιμένα (μαρίνας) στο Ναύπλιο», με αναπληρωτές αυτών τους κ.κ. Σίδερη Ευανθία , Αν. Προισταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων & Σπυρόπουλο Κωνσταντίνο, Αν. Προιστάμενο του Τμήματος Εφαρμογής Προγραμμάτων και Έργων της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, αντίστοιχα.

Β. Τη Συγκρότηση πενταμελούς Επιτροπής Διενέργειας διαλόγου, στο πλαίσιο της Β.I. Φάσης Πρόσκληση Συμμετοχής σε Διάλογο, με σκοπό την επιλογή Ιδιωτικού Φορέα Σύμπραξης για το Έργο: «Μελέτη, χρηματοδότηση, κατασκευή, λειτουργία, τεχνική διαχείριση και εκμετάλλευση τουριστικού λιμένα (μαρίνας) στο Ναύπλιο», ως εξής :

Μέλη Επιτροπής

1. Μουταφίδης Γεώργιος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων με αναπληρώτρια την Σίδερη Ευανθία, Αν. Προισταμένη του Τμήματος Συγκοινωνιακών Έργων της Δ/νσης Τεχνικών Έργων

2. Αποστολάκης Μιχαήλ, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού με αναπληρωτή τον Σπυρόπουλο Κωνσταντίνο, Αν. Προιστάμενο του Τμήματος Εφαρμογής Προγραμμάτων και Έργων της Δ/νσης Αναπτυξιακού Προγραμματισμού

3. Κωστούρος Δημήτριος, Δήμαρχος και εκπρόσωπος του Δήμου Ναυπλιέων, με αναπληρωτή του τον Χελιώτη Κωνσταντίνο, Δημοτικό Σύμβουλο του Δήμου Ναυπλιέων.

4. Ζαφείρης Αναστάσιος, Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου, με αναπληρωτή του τον Πέζο Αναστάσιο, Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου.

5. Δόγα Αλεξάνδρα, Στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων & ΣΔΙΤ / Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού & Αξιολόγησης ΣΔΙΤ, ως εκπρόσωπος της Γενικής Γραμματείας Ι.Ε & ΣΔΙΤ, με αναπληρωτή της τον Σέργη Νικόλαο, Στέλεχος της Γενικής Γραμματείας Ιδιωτικών Επενδύσεων & ΣΔΙΤ / Αυτοτελές Τμήμα Προγραμματισμού & Αξιολόγησης ΣΔΙΤ

Καθήκοντα Προέδρου της Επιτροπής, θα εκτελεί ο Μουταφίδης Γεώργιος, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Πελοποννήσου, Αν. Προϊστάμενος της Δ/νσης Τεχνικών Έργων με αναπληρώτρια την Σίδερη Ευανθία,

Χρέη Γραμματείας της ως άνω Επιτροπής, θα εκτελεί η Βελίσσαρη Γεωργία ΔΕ Γραμματέων με αναπληρωτή της τον Χαμπηλομάτη Κωνσταντίνο ΤΕ Διοικητικού – Λογιστικού, αμφότεροι υπάλληλοι της Δ/νσης Αναπτυκιακού Προγραμματισμού Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
coffee berry
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis