Το «Greece’s Hope» επιστρέφει στο Ναύπλιο

Τριήμερο εκδηλώσεων με νέους καλλιτέχνες στο Ναύπλιο

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Το «Greece’s Hope» επιστρέφει στο Ναύπλιο
greece's hope festival 4

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανακοίνωσε τη διοργάνωση του Διεθνούς Διαγωνισμού «Greece’s Hope», ο οποίος πραγματοποιείται με επιτυχία για 6η συνεχή χρονιά, υπό την αιγίδα του Δήμου.

Το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί από 3 έως 5 Οκτωβρίου στην πλατεία Φιλελλήνων, με καθημερινό πρόγραμμα από τις 18:00 έως τις 23:00, προσφέροντας στο κοινό τρεις βραδιές γεμάτες τέχνη, δημιουργία και πολιτισμό.

Νέοι ταλαντούχοι μουσικοί, τραγουδιστές, χορευτές και καλλιτέχνες από περισσότερες από 20 χώρες θα παρουσιάσουν την τέχνη τους, χαρίζοντας μοναδικές εμπειρίες στους κατοίκους και επισκέπτες του Ναυπλίου.

Οι εμφανίσεις των συμμετεχόντων θα αξιολογηθούν από τη Διεθνή Κριτική Επιτροπή, η οποία απαρτίζεται από καταξιωμένους καλλιτέχνες και προσωπικότητες του πολιτισμού, διασφαλίζοντας υψηλή ποιότητα και εγκυρότητα στον διαγωνισμό.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis