Ιστορική βόλτα αναψυχής στον Ταΰγετο

Μια μοναδική συνάντηση μνήμης και φύσης.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ιστορική βόλτα αναψυχής στον Ταΰγετο
Περιπατητής hiking

Η Πεζοπορική Βιωματική Ομάδα «Τα Γεράκια» και ο Σύλλογος Απανταχού Λαδαίων ανακοινώνουν μια ξεχωριστή δράση στον Ταΰγετο, αφιερωμένη στη μνήμη, τη φιλία και την αγάπη για τη φύση.

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 9:00 το πρωί, φίλοι του βουνού, παλιοί κατασκηνωτές και παραθεριστές, θα συναντηθούν στο Τουριστικό Ταϋγέτου για να ξεκινήσουν μια πορεία πεζοπορίας και αναψυχής.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη για όλους.

Η εξόρμηση αφορά και τιμά τις ρίζες και τους ανθρώπους της Αρκαδίας, της Λακωνίας και της Μεσσηνίας, περιοχές που συνδέονται ιστορικά και πολιτισμικά με τον Ταΰγετο.

Η εκδήλωση φιλοδοξεί να αναδείξει τον Ταΰγετο όχι μόνο ως φυσικό τοπίο μοναδικής ομορφιάς αλλά και ως τόπο που ενώνει γενιές και ιστορίες, υπενθυμίζοντας σε όλους τη διαχρονική αξία της δασικής αναψυχής.

  • Διοργάνωση: Πεζοπορική Βιωματική Ομάδα «Τα Γεράκια»Σύλλογος Απανταχού Λαδαίων.
  • Πληροφορίες Αθήνα Μασουριδου 6986834829
  • Γιάννης Λάσκαρης 6945568387

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis