Το Δημοτικό Θέατρο Άργους ανοίγει επίσημα τα φτερά του, ξεκινώντας τη δημιουργία της δικής του θεατρικής ομάδας υπό την καθοδήγηση του σκηνοθέτη Τάκη Τσαρσιταλίδη και των συνεργατών του.
Οι συναντήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος θα πραγματοποιηθούν στο θέατρο του 1ου Γυμνασίου Άργους (Μπουσουλοπούλειο) τις παρακάτω ημέρες και ώρες:
- Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2025, ώρα 19:00
- Σάββατο 4 Οκτωβρίου 2025, ώρα 19:00
- Σάββατο 11 Οκτωβρίου 2025, ώρα 19:00
Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων θα πραγματοποιηθούν εισαγωγικά μαθήματα υποκριτικής, ενώ θα συζητηθούν οι χρόνοι και οι τρόποι λειτουργίας της νέας θεατρικής ομάδας του Δήμου Άργους – Μυκηνών.
Η συμμετοχή είναι ανοιχτή σε όλους, χωρίς να απαιτείται προηγούμενη εμπειρία ή ειδικές γνώσεις. Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν μέχρι την πρώτη συνάντηση (27/9) στο τηλέφωνο 27513 60014.
Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος ευχήθηκε τα εξής:
«Καλορίζικο το Δημοτικό Θέατρο Άργους! Εύχομαι πολλές αληθινές και δημιουργικές θεατρικές παραστάσεις».