Πλάκα: Τι αναφέρει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου για τον θάνατο της 78χρονης

Α άτυχη γυναίκα, μόνιμη κάτοικος Αθηνών, βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή όταν εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της στη θάλασσα
Σκάφος λιμενικού

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου μιας 78χρονης γυναίκας που αγνοούνταν το μεσημέρι της Πέμπτης στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας Πλάκα Δρεπάνου, στην Αργολίδα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Ναυπλίου, η ηλικιωμένη κολυμβήτρια εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από σκάφος του Λιμενικού Σώματος, ενώ στις έρευνες συμμετείχαν επίσης ιδιωτικά σκάφη και περιπολικά οχήματα από ξηράς.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε άμεσα στην ξηρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αρχές, ενώ έχει παραγγελθεί νεκροψία – νεκροτομή από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου.

Αναλυτικά, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου αναφέρει:

“Τις μεσημβρινές ώρες σήμερα ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή του Ναυπλίου από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (Ε.Κ.ΣΕ.Δ) του Αρχηγείου Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, για περιστατικό μιας αγνοούμενης 78χρονης ημεδαπής κολυμβήτριας, στη θαλάσσια περιοχή της παραλίας ¨ΠΛΑΚΑ¨ Ν. Αργολίδας. 

Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. (ΠΛΣ), τρία ιδιωτικά σκάφη και τρία περιπολικά οχήματα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

 Η 78χρονη εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το ΠΛΣ και με τη συνδρομή του ιδιωτικού σκάφους ¨ΜΑΡΙΝΑ ΙΙ¨ Τ.Ν.387, μεταφέρθηκε στην ξηρά. 

Στη συνέχεια, η γυναίκα διακομίστηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στη νοσηλευτική μονάδα Άργους, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της. 

Από το Λιμεναρχείο Ναυπλίου που διενεργεί την προανάκριση, παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πελοποννήσου”.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

nova franchise 370x300
newsletter banner anagnostis