Ποδόσφαιρο: Ένα σημαντικό αναπτυξιακό πρωτάθλημα διεξάγεται αυτές τις μέρες στο Τολό

Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Βασίλη Σιδέρη με τον Διευθυντή των Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων Δημήτρη Παπαδόπουλο
sideris papadopoulos

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, υποδέχθηκε στο γραφείο του τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή και νυν Διευθυντή των Αναπτυξιακών Εθνικών Ομάδων Ποδοσφαίρου, Δημήτρη Παπαδόπουλο, συνοδευόμενο από τους συνεργάτες του.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με αφορμή το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Κ-14, στο οποίο συμμετέχουν δέκα Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων από όλη την Ελλάδα και διεξάγεται αυτές τις ημέρες στο Τολό.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ο Σιδέρης εξήρε τη σημασία του πρωταθλήματος, τονίζοντας πως πρόκειται για μια σπουδαία διοργάνωση που αναδεικνύει το ταλέντο της νέας γενιάς και παράλληλα ενισχύει τον αθλητικό τουρισμό στην περιοχή.

«Η Αργολίδα έχει τις υποδομές και τη φιλοξενία για να στηρίζει τέτοιου είδους αθλητικές δράσεις, που προάγουν το πνεύμα του αθλητισμού και ενισχύουν την εξωστρέφεια της περιοχής μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis