home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Βαγγέλης Λαμπρόπουλος: Κάλιο αργά παρά ποτέ κ. Δήμαρχε

Τι επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων αναφορικά με τους σταθμούς μέτρησης ατμοσφαιρικής ρύπανσης και την κλήση του δημάρχου στην αστυνομία.
Βαγγέλης Λαμπρόπουλος

Τη δική του τοποθέτηση για το θέμα της ατμοσφαιρικής ρύπανσης στο Ναύπλιο παραθέτει ο δημοτικός σύμβουλος Ναυπλιέων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος με αφορμή τα όσα ανέφερε σήμερα Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου, ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος σε σχέση με τις μετρήσεις του σταθμού που έχει τοποθετηθεί στο 1ο Λύκειο Ναυπλίου που τον οδήγησαν στο να έρθει σε επικοινωνία με την αστυνομία, κατηγορώντας τα πυρηνελαιουργεία για την κατάσταση αυτή που έχει διαμορφωθεί.

Όπως σημειώνει ο κ. Λαμπρόπουκλος:

«Από τις πρώτες προτάσεις μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Ναυπλίου ήταν η τοποθέτηση επίγειων σταθμών μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης σε όλη την έκταση του Δήμου Ναυπλιέων, η οποία αφού υιοθετήθηκε και υπογράφτηκε από το σύνολο της αντιπολίτευσης αποτέλεσε θέμα ημερήσιας διάταξης του Συμβουλίου.

Κατόπιν, αφού δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς ο κ. Δήμαρχος, ψηφίστηκε ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο αρχικά για να τοποθετηθεί δωρεάν από το Πανεπιστήμιο Κρήτης.

Σε ερώτηση που ξαναέκανα προ ημερήσιας διατάξεις πέρυσι τέτοιο καιρό για την καθυστέρηση της τοποθέτησης, ο κ. Δήμαρχος επικαλέστηκε δικαιολογίες και τελικά είπε ότι κατόπιν μελέτης θα τοποθετηθούν επ´ αμοιβή από το Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Έστω και αργά τοποθετήθηκαν την τρέχουσα περίοδο και ξαφνικά ο επί δεκαετία Δήμαρχος Ναυπλίου, αφού είδε τις μετρήσεις αποφάσισε να ενημερώσει την αστυνομία για να ακολουθηθούν οι νόμιμες διαδικασίες.

Κάλιο αργά παρά ποτέ κ. Δήμαρχε … Η υγεία των πολιτών είναι υπέρτατο αγαθό και έχουμε την υποχρέωση να την προστατεύουμε».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis