home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Παίζουν με τη φωτιά στο Τολό

Μπαλάκι ανάμεσα σε λιμενικό και αστυνομία έγινε πολίτης. Τι συνέβη και δεν κινητοποίησε τις αρχές.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

1 σχόλιο στο Παίζουν με τη φωτιά στο Τολό
elegxoi_limeniko_nafplio_tolo_2

Μπαλάκι ανάμεσα στις υπηρεσίες έγινε ένας Ναυπλιώτης ο οποίος έκανε μπάνιο με τη γυναίκα του στην παραλία στο Τολό του Δήμου Ναυπλιέων όταν κάποιοι νεαροί άρχισαν ξαφνικά να …παίζουν με τη φωτιά.

Την ώρα που έκανε το μπάνιο του ο πολίτης μία παρέα νεαρών άναψαν φωτιά κατά παράβαση των κείμενων διατάξεων. Τότε ο λουόμενος τους έκανε παρατήρηση, ζητώντας τους να τη σβήσουν, για ευνόητους λόγους. Ωστόσο δεν βρήκε καμία ανταπόκριση και αποφάσισε να απευθυνθεί στις αρχές προκειμένου να επιληφθούν του συμβάντος.

Αρχικά, ειδοποίησε την αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό, αλλά πήρε ως απάντηση ότι «δεν είμαστε υπεύθυνοι εμείς για την ακτή, αλλά το λιμενικό». Στη συνέχεια λοιπόν κάλεσε το λιμενικό, όπου του είπαν πως δεν είναι υπεύθυνοι αυτοί, αλλά η αστυνομία! (τα στοιχεία του καταγγέλλοντος είναι στη διάθεση του anagnostis.org)

Έτσι λοιπόν καμία από τις δύο υπηρεσίες δεν επιλήφθηκε του συμβάντος, αφού ο ένας έριχνε το μπαλάκι στον άλλον.

Και όλα αυτά σε μία περ;iοδο, όπου προτάσσουμε όλοι την αναγκαιότητα της πρόληψης από τις πυρκαγιές, οι οποίες έχουν κατακάψει τεράστιες εκτάσεις σε Πελοπόννησο, Εύβοια, Αττική και αλλού, και συνεχίζουν να καίνε.

Όλοι είναι αναρμόδιοι και κανένας υπεύθυνος σε περίπτωση φυσικής καταστροφής…

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Ευάγγελος Αλεξανδρής

    Υπάρχουν και χειρότερα… Να καλείς την Πυροσβεστική να δείχνεις το βίντεο της φωτιάς στους πυροσβέστες κι αυτοί να μην εντοπίζουν τα ίχνη της, βαρέλι με καμένα κούτσουρα και BBQ, που ο εμπρηστής μόλις πρόλαβε κι εξαφάνισε κλειδώνοντας τα τεκμήρια στην αποθήκη του!

    https :/ /www. facebook. com/ evangelos .alexandris/ posts/ 6205237019516943

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis