home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Αργολίδα: Ο Ανδριανός άκουσε τα προβλήματα των αστυνομικών

Επίσκεψη στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, στο Ναύπλιο, πραγματοποίησε ο βουλευτής Αργολίδας Γιάννης Ανδριανός. Ο βουλευτής είχε συναντηση με τον Διευθυντή της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας Ευάγγελο Πιπέρη και ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που αφορούν την αστυνομία στο νομό.

Ο βουλευτής Αργολίδας είχε επίσης συνάντηση με τον πρόεδρο και μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας και ενημερώθηκε για τις ελλείψεις αλλά και τις διεκδικήσεις του κλάδου.

Στη συνάντηση τέθηκαν τα σοβαρότερα θέματα που απασχολούν την ένωση όπως, η ενίσχυση της Δ.Α. Αργολίδος με προσωπικό κατά τους θερινούς μήνες, ο εφοδιασμός των τμημάτων ασφαλείας με νέα οχήματα, η αντικατάσταση των μοτοσικλετών των ομάδων ΔΙΑΣ, κ.α.

Σύμφωνα με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Αργολίδας, «η συζήτηση διεξήχθη σε καλό κλίμα και ο κ. βουλευτής έδειξε γνώστης πολλών επιμέρους θεμάτων που απασχολούν το αστυνομικό προσωπικό της διεύθυνσης μας. Τέλος μας διαβεβαίωσε ότι από τη θεσμική του θέση θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί προκειμένου να διασφαλίσει ότι η αστυνομία στην Αργολίδα θα μπορέσει να συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της αποτελεσματικά και με ασφάλεια για όλους».

«Εξακολουθούμε σε κάθε ευκαιρία να παρουσιάζουμε τα προβλήματα σε σωστές διαστάσεις, πιέζοντας παράλληλα για την επίλυση τους, εκπληρώνοντας κατά το δυνατό την αποστολή μας και το χρέος μας απέναντι στους συναδέλφους», αναφέρει οτ προεδρείο της Ένωσης.

Τέλος ο βουλευτής συναντήθηκε με τον Πρόεδρο Αποστράτων Σωμάτων Ασφαλείας της περιοχής.

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis