home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι κορωνο-παρτάκηδες

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Στον εισαγγελέα οι κορωνο-παρτάκηδες

Το κατώφλι της Εισαγγελίας Πατρών αναμένεται να περάσουν σήμερα το πρωί Καθαρά Δευτέρα οι συλληφθέντες για το κορωνο-πάρτι που έλαβε χώρα τα ξημερώματα της Κυριακής στην περιοχή του Μιντιλογλίου.

Εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως δύο εκ των συλληφθέντων φέρονται να έχουν διοργανώσει και το πάρτι της προηγούμενης εβδομάδας στην Οβρυά. Γι’ αυτό το λόγο, το πρόστιμο που τους επιβλήθηκε είναι της τάξεως των 5.000 ευρώ.

Οι νεαροί, παραβίασαν τα μέτρα κατά της διασποράς του κορωνοϊού και έστησαν πάρτι σε νεοαναγειρόμενη οικοδομή στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου, με τους διοργανωτές να έχουν «εξασφαλίσει» ρεύμα από διπλανό σπίτι και συμμετείχαν συνολικά 98 άτομα.

Η ΕΛ.ΑΣ εκτός από τις συλλήψεις των τεσσάρων, βεβαίωσε πρόστιμα ύψους 300 ευρώ σε όλους τους συμμετέχοντες.

Κορωνο-πάρτι με είσοδο 40 ευρώ

Το βράδυ του Σαββάτου στα Ανατολικά Προάστια της Πάτρας, διοργανώθηκε πάρτι το οποίο παρέπεμπε σε εποχές προ κορωνοϊού.
Συγκεκριμένα σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του gnomip.gr 100 και πλέον νεαροί έδωσαν το «παρών» πληρώνοντας μάλιστα για να μπουν στο χώρο το ποσό των 40 ευρώ.
Οι διοργανωτές είχαν φροντίσει να υπάρχουν παροχές που παραπέμπουν σε οργανωμένα καταστήματα εστίασης. Τρεις γνωστοί ντιτζέι «έντυσαν» με τα μουσικές τους επιλογές τη «διοργάνωση» στην οποία υπήρχε και μπαρμαν για να ετοιμάζει τα ποτά των «θαμώνων».

Σχόλια

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis