home design 800x400
home design 1170Χ320
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 800x400
ΦΟΔΣΑ ΤΕΧΑΝ banner 1170x320

Ναύπλιο: «Έξω οι μπάτσοι από τις σχολές και τις γειτονιές» (Video)

Πανό σε μπαλκόνι του Ναυπλίου

Δεν ήθελε πολύ η δυσαρέσκεια για τον τρόπο που η αστυνομία συμπεριφέρεται στους πολίτες να βρει πρόσφορο έδαφος σε όλη την χώρα και να ανθίσει ένα πολύχρωμο κίνημα κατά των δυνάμεων καταστολής.

Ένα πανό σε μπαλκόνι του Ναυπλίου δείχνει τη δυσαρέσκεια του κόσμου.

Πανεπιστήμιο

Σχολή Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου

Οι αντιδράσεις της Σχολής Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου με δρώμενα κατά της αστυνομικοποίησης της πολιτικής ζωής, τα γεγονότα στην Νέα Σμύρνη, αλλά και η γενική κατακραυγή του τρόπου με τον οποίο η αστυνομία αντιμετωπίζει τους πολίτες, άφησαν τον σπόρο τους στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.

Με διάφορους τρόπους, ναυπλιώτες, φοιτήτριες και φοιτητές διατυμπανίζουν την αντίθεσή τους στα μέτρα και την λογική Χρυσοχοΐδη. Ο φιλικός αστυνόμος της γειτονιάς μεταβάλλεται σε αποδιοπομπαίο τράγο, φορτωμένος τα λάθη της καταστολής των ανωτέρων του.

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Προνιωτης

    Πολύ ωραίο το πανό, μπραβο στον εμπνευστή, προτείνω σε όλα τα σπίτια να κρεμαστούν πανό στα μπαλκόνια, με το σύνθημα, μπάτσοι κυνηγηστε τους εμπόρους ναρκωτικών, και όχι φοιτητές;, γεροντάκια, γριουλες και ζευγαράκια που βγαίνουν βολτα.

  2. Μπράβο ρε παλληκάρια, έτσι ξεσηκωστε το κόσμο απ τους καναπέδες, να διώξουμε τη θατσερικη λαίλαπα της Αγίας οικογένειας, της αστυνομοκρατιας και του φασισμού!!!!!!!

alexandrion carpathian 300x300cm(13.2.24)
ΛΟΓΟΣ
newsletter banner anagnostis