Ερμιόνη: Πλήθος κόσμου στη συναυλία του Δημήτρη Μπάση

Με μεγάλη συμμετοχή κοινού πραγματοποιήθηκε στην Ερμιόνη η συναυλία του Δημήτρη Μπάση και της Έλενας Φουντά, σε μια βραδιά που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου 18 Ιουλίου στην Ερμιόνη για τη συναυλία του Δημήτρη Μπάση, η οποία πραγματοποιήθηκε στον χώρο του Δημοτικού Καταστήματος. Ο αγαπημένος ερμηνευτής ανέβηκε στη σκηνή μαζί με την Έλενα Φουντά, χαρίζοντας στο κοινό μια μουσική βραδιά που κέρδισε το θερμό χειροκρότημα των θεατών.

Από νωρίς ο χώρος γέμισε με κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής. Όπως αποτυπώνεται και στις φωτογραφίες της εκδήλωσης, εκατοντάδες θεατές παρακολούθησαν τη συναυλία, δημιουργώντας μια ζεστή καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Ο Δημήτρης Μπάσης ερμήνευσε γνωστά τραγούδια από τη μακρόχρονη πορεία του, ενώ η Έλενα Φουντά συμμετείχε στο πρόγραμμα της βραδιάς. Οι δύο καλλιτέχνες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο συνόδευσε πολλές από τις ερμηνείες τους με παρατεταμένο χειροκρότημα.

Διαφήμιση

Διαφήμιση

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version