Άργος: Ο Δήμος στηρίζει τα πάρτυ αποφοίτησης των μαθητών

Στο δημαρχείο Άργους – Μυκηνών βρέθηκαν μαθήτριες και μαθητές της Γ’ Λυκείου από τα σχολεία της περιοχής, σε μια συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιάννη Μαλτέζο που έβγαλε είδηση για τις επικείμενες εκδηλώσεις τους. Η δημοτική αρχή πήρε ξεκάθαρη θέση, οριστικοποιώντας τις λεπτομέρειες για την έμπρακτη στήριξη των σχολικών χορών και των πάρτυ αποφοίτησης.

Κλείδωσαν οι λεπτομέρειες για τις εκδηλώσεις

H συνάντηση στο γραφείο του Δημάρχου δεν ήταν απλώς εθιμοτυπική, καθώς ρυθμίστηκαν τα τελευταία πρακτικά ζητήματα. Η δημοτική αρχή είχε δεσμευτεί από την πρώτη στιγμή που οι μαθητές εξέφρασαν το σχετικό αίτημα. Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών πρόκειται να συνδράμει τις προσπάθειες των παιδιών με κάθε νόμιμο μέσο, αναγνωρίζοντας την ανάγκη τους για δημιουργική εκτόνωση μετά από μια απαιτητική χρονιά.

Ευχές για τη μάχη των πανελλαδικών εξετάσεων

Το κλίμα απέκτησε και συγκινησιακό χαρακτήρα, καθώς η αποφοίτηση συμπίπτει με την έναρξη των γενικών εξετάσεων. Ο Γιάννης Μαλτέζος χαρακτήρισε τους μαθητές ως το μέλλον του τόπου, τονίζοντας ότι αξίζουν την εμπιστοσύνη και την ενθάρρυνση της τοπικής κοινωνίας.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών ευχήθηκε προσωπικά σε κάθε υποψήφιο καλή επιτυχία στις πανελλαδικές εξετάσεις, συστήνοντας ψυχραιμία και πίστη στις δυνάμεις τους, ενώ ξεκαθάρισε ότι η πόλη παραμένει περήφανη για την προσπάθειά τους, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος.

Από τον Άκης Γκάτζιος

Ο Άκης (Αναστάσιος) Γκάτζιος είναι επαγγελματίας δημοσιογράφος με πολυετή και καταξιωμένη πορεία στα ελληνικά ΜΜΕ από το 1991. Ως εκδότης της εφημερίδας «Αναγνώστης Πελοποννήσου» (από το 1997) και του anagnostis.org, αποτελεί μια από τις πιο έγκυρες φωνές στον περιφερειακό τύπο και την ενημέρωση στην Ανατολική Πελοπόννησο. Η δημοσιογραφική του διαδρομή περιλαμβάνει συνεργασίες με κορυφαίους ενημερωτικούς οργανισμούς πανελλαδικής εμβέλειας, όπως: Τηλεόραση: MEGA Channel (1990 – 2011). Εφημερίδες: «Έθνος» (2009 – 2013) και «Μεσημβρινή» (1991 – 1994). Διαθέτει εκτενή εμπειρία στην αρχισυνταξία περιφερειακών εντύπων, τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών σταθμών, ενώ η εξειδίκευσή του εκτείνεται από το ελεύθερο ρεπορτάζ έως την παραγωγή οπτικοακουστικού περιεχομένου και τη διαχείριση ψηφιακών μέσων. Με συνεχή παρουσία στις Βρυξέλλες και το Στρασβούργο, ο Άκης Γκάτζιος εξειδικεύεται στο ευρωπαϊκό ρεπορτάζ, καλύπτοντας θέματα του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου. Έχει συμμετάσχει σε εξειδικευμένα σεμινάρια (Data Journalism, Ε.Ε. και Απασχόληση) του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου Επικοινωνίας (ECI) και του Γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα. Έχει επιμεληθεί και συγγράψει σημαντικές εκδόσεις που αναδεικνύουν την ιστορία και τον πολιτισμό της Αργολίδας («Αργολίδα – Εναλλακτικές Διαδρομές», «Όταν η πίστη συναντά την Ιστορία»). Για την προσφορά του στον πολιτισμό, τιμήθηκε το 2007 με το Βραβείο Πολιτισμού από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αργολίδας. Είναι ενεργό μέλος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου (ΕΙΕΤ). Στην παρούσα σελίδα φιλοξενούνται τα ενυπόγραφα κείμενα και οι αναλύσεις του δημοσιογράφου. Για να ενημερωθείτε για όλες τις τελευταίες ειδήσεις και τα ρεπορτάζ που αφορούν τον Άκη Γκάτζιο, μπορείτε να επισκεφθείτε την αντίστοιχη ενότητα ενημέρωσης του site μας.

Exit mobile version