Με ιδιαίτερη επιτυχία και συμμετοχή που ξεπέρασε τις 100 παρουσίες, ξεκίνησε το Περιφερειακό Πρωτάθλημα της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου, το οποίο φιλοξενείται φέτος στην πόλη του Άργους, στην αίθουσα τέχνης και πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος».

Στην έναρξη των αγώνων παρευρέθηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αναπληρωτής Δημάρχου, Παναγιώτης Καμπόσος, ο οποίος καλωσόρισε τους αθλητές, τους συνοδούς και τους γονείς. Παράλληλα, κάλεσε τους επισκέπτες να αξιοποιήσουν το τριήμερο της παραμονής τους στο Άργος, γνωρίζοντας την πόλη και τα σημαντικά ιστορικά και πολιτιστικά της μνημεία.
Το πρωτάθλημα διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, την Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Περιφέρειας Πελοποννήσου και τον Σκακιστικό Σύλλογο Άργους «ΠΕΡΣΕΑΣ».
Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών συνεχίζει να στηρίζει δράσεις που ενισχύουν τη συμμετοχή της νεολαίας στον αθλητισμό και συμβάλλουν στην ανάδειξη της πόλης ως σημείου αναφοράς για σημαντικές διοργανώσεις.











