Προγραμματισμένη διακοπή ρεύματος ανακοίνωσε ο ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας για την ερχόμενη Πέμπτη, 26 Μαρτίου, στο πλαίσιο απαραίτητων τεχνικών εργασιών για τη συντήρηση και αναβάθμιση του δικτύου μέσης τάσης.
Οι εργασίες, αν και προκαλούν προσωρινή ταλαιπωρία, κρίνονται απαραίτητες για την απρόσκοπτη λειτουργία του δικτύου ηλεκτροδότησης της περιοχής, ειδικά ενόψει των αυξημένων αναγκών της άνοιξης και του καλοκαιριού. Η διακοπή αναμένεται να είναι πολύωρη, επηρεάζοντας τόσο οικισμούς και τουριστικά σημεία, όσο και σημαντικές αγροτικές υποδομές.
Πού θα έχει διακοπή ρεύματος
Σύμφωνα με την επίσημη ειδοποίηση του ΔΕΔΔΗΕ, τα συνεργεία θα βρίσκονται στο πεδίο από νωρίς το πρωί. Η διακοπή της ηλεκτροδότησης θα διαρκέσει από τις 08:00 το πρωί έως τις 15:00 το μεσημέρι.
Οι περιοχές που τίθενται εκτός δικτύου για το συγκεκριμένο επτάωρο είναι οι εξής:
- Οικισμοί & περιοχές: Βασέρκα, Μοναστηράκι, Μυκήνες, Φύχτια, Μπόρσα.
- Επιχειρήσεις / υποδομές: ΕΝΟΔΙΟΝ.
- Αγροτικές υποδομές (Αρδευτικά): Περιοχή Ινάχου, περιοχή Κουτσοποδίου, περιοχή Χώνικα.
Σημαντική προειδοποίηση ασφαλείας προς τους πολίτες
Ο ΔΕΔΔΗΕ Αργολίδας ευχαριστεί τους καταναλωτές για την κατανόηση και απευθύνει αυστηρή σύσταση ασφαλείας προς όλους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες των παραπάνω περιοχών:
Καθ’ όλη τη διάρκεια της προγραμματισμένης διακοπής, όλα τα δίκτυα και οι εσωτερικές ηλεκτρικές εγκαταστάσεις πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνεχώς υπό τάση (ότι δηλαδή έχουν ρεύμα).
Η οδηγία αυτή είναι κρίσιμη για την αποφυγή ατυχημάτων, καθώς η ρευματοδότηση ενδέχεται να αποκατασταθεί νωρίτερα από την προκαθορισμένη ώρα ολοκλήρωσης των εργασιών (15:00). Οι πολίτες καλούνται να μην επιχειρήσουν καμία εργασία σε ηλεκτρολογικούς πίνακες ή συσκευές κατά τη διάρκεια αυτού του χρονικού διαστήματος.










