ΜΙΚΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣΒάλε Αγγελία ΈΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗΓίνε Συνδρομητής

Μπούκαραν στον Κωτσόβολο στο Άργος με δυο κλεμμένα αυτοκίνητα

Τα κλεμμένα iPhone είναι κλειδωμένα και ενδεχομένως άχρηστα για τους δράστες
Κωτσόβολος Δαλαμανάρα

Θρασύτατη εισβολή σε κατάστημα ηλεκτρονικών στο Άργος σημειώθηκε τα ξημερώματα της 19ης Μαρτίου, όταν οργανωμένη ομάδα δραστών, «μπούκαρε» στον Κωτσόβολο στη Δαλαμανάρα χρησιμοποιώντας δύο κλεμμένα αυτοκίνητα ως πολιορκητικούς κριούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σπείρα αποτελούνταν από έξι έως επτά άτομα Ρομά. Οι δράστες έφτασαν στο σημείο λίγο πριν τις 4 το πρωί και, με όπισθεν, έριξαν το κλεμμένο ΙΧ πάνω στο προστατευτικό μεταλλικό ρολό της κεντρικής εισόδου. Το ρολό παρασύρθηκε προς τη δεξιά πλευρά, αφήνοντας εμφανή σημάδια και βαθιές γρατζουνιές στην κάσα.

Η επιχείρηση διάρρηξης διήρκεσε μόλις 4–5 λεπτά, με τους δράστες να κινούνται καταδρομικά, γνωρίζοντας ότι το κατάστημα βρίσκεται στην Δαλαμάνάρα, πάνω στον πολυσύχναστο άξονα Άργους–Ναυπλίου. Από το εσωτερικό αφαίρεσαν κυρίως κινητά τηλέφωνα υψηλής αξίας, μεταξύ των οποίων και συσκευές iPhone, καθώς και μικρό χρηματικό ποσό.

Διαφήμιση

Τα δύο οχήματα που χρησιμοποιήθηκαν είχαν κλαπεί νωρίτερα από τις Αρχαίες Κλεωνές και το Άργος. Το αυτοκίνητο που είχε αφαιρεθεί από το Άργος εντοπίστηκε εγκαταλελειμμένο, ενώ το δεύτερο, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αναζητείται ακόμη στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας.

Η ζημιά στο κατάστημα χαρακτηρίζεται περιορισμένη σε σχέση με τη σφοδρότητα της εισβολής, ενώ το περιστατικό έχει καταγραφεί από το σύστημα καμερών ασφαλείας. Οι Αρχές εκτιμούν ότι η ταυτοποίηση και σύλληψη των δραστών είναι θέμα χρόνου.

Διαφήμιση

Δείτε τις τελευταίες ειδήσεις εδώ

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis