Θρίλερ στον μόλο της Κόστας: Άνθρωπος κινδύνεψε από τα μανιασμένα κύματα

Αδύνατη η πρόσδεση σκάφους απέναντι από τις Σπέτσες λόγω σφοδρής θαλασσοταραχής
kosta anthropos provlita kymata

Στιγμές αγωνίας εκτυλίχθηκαν σήμερα, Τετάρτη, στον μόλο της Κόστας Αργολίδας, όταν σφοδρή θαλασσοταραχή και θυελλώδεις άνεμοι δημιούργησαν εξαιρετικά επικίνδυνες συνθήκες, με αποτέλεσμα άνθρωπος που βρέθηκε στο σημείο να τεθεί σε άμεσο κίνδυνο.

kosta anthropos provlita kymata1

Η κακοκαιρία που πλήττει μεγάλο μέρος της χώρας προκάλεσε ισχυρό κυματισμό στη θαλάσσια περιοχή απέναντι από τις Σπέτσες, καθιστώντας αδύνατη την πρόσδεση σκάφους στην ακτή. Τα μανιασμένα κύματα «έσπαγαν» με σφοδρότητα πάνω στον μόλο, παρασύροντας νερά και αφρούς, μετατρέποντας το σημείο σε παγίδα για όποιον πλησίαζε.

kosta anthropos provlita kymata2

Στο παρακάτω βίντεο του newsbomb.gr, που καταγράφει το περιστατικό, αποτυπώνεται με χαρακτηριστικό τρόπο η αγριότητα της θάλασσας. Στις εικόνες φαίνεται σκάφος να επιχειρεί να προσεγγίσει τον μόλο, χωρίς όμως να τα καταφέρει, καθώς ο έντονος κυματισμός και οι ριπές των ανέμων καθιστούν κάθε προσπάθεια επικίνδυνη και ανέφικτη.

Οι αρμόδιες Αρχές βρίσκονται σε αυξημένη επιφυλακή και απευθύνουν έκκληση στους πολίτες να αποφεύγουν τη μετακίνηση και την παραμονή σε σημεία κοντά στην ακτογραμμή, ιδιαίτερα σε μόλους και λιμενικές εγκαταστάσεις, έως ότου εξασθενήσουν τα καιρικά φαινόμενα.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

artboard 9 banner
newsletter banner anagnostis