Σημαντική είδηση:
24.07.2026 | 22:28
Επίδαυρος: Η βροχή διέκοψε την «Ειρήνη»

«Δημοκρατία και κρίση» από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ναυπλίου

Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου η τρίτη διάλεξη στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, με ομιλητές τον Δημήτρη Καλτσώνη και τον Μιχάλη Σκουρδαλάκη.
Την Κυριακή 11 Ιανουαρίου η τρίτη διάλεξη στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, με ομιλητές τον Δημήτρη Καλτσώνη και τον Μιχάλη Σκουρδαλάκη.

Η 3η εκδήλωση από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ναυπλίου θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Ιανουαρίου, στις 11πμ, στο 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, με θέμα: «Δημοκρατία και κρίση».

Ομιλητές θα είναι οι:

Η θεματολογία των διαλέξεων αποφασίζεται με βάση τις, κατά προτεραιότητα, προτάσεις που καταθέτουν τα μέλη της Ένωσης Προσώπων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Ναυπλίου, που έως τώρα αριθμεί 109 μέλη.

Διαφήμιση

Οι ενδιαφερόμενοι να εγγραφούν ως μέλη της Ένωσης μπορούν να στέλνουν  ονοματεπώνυμο, ιδιότητα, τηλέφωνο και ηλεκτρονική διεύθυνση e-mail από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Ναυπλίου: anoikto.panep.naf@gmail.com

Διαφήμιση

Σχόλια

Exit mobile version