Σε ένα ζεστό και άκρως χριστουγεννιάτικο κλίμα πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2025, το απόγευμα στην Παιδική – Νεανική Βιβλιοθήκη του δήμου Άργους Μυκηνών η παρουσίαση του βιβλίου «Η νύχτα που γεννήθηκε η αγάπη», παρουσία της συγγραφέα Σοφίας Μαντουβάλου.
Η εκδήλωση προσέλκυσε από νωρίς πλήθος παιδιών και γονέων, με τον χώρο της βιβλιοθήκης να γεμίζει χαμόγελα, ενθουσιασμό και γιορτινή διάθεση. Η τρυφερή ιστορία του βιβλίου, γεμάτη φως, φαντασία και χριστουγεννιάτικα μηνύματα, ταξίδεψε τους μικρούς αναγνώστες, υπενθυμίζοντάς τους τη δύναμη της αγάπης και της προσφοράς.
Στο πλαίσιο των εορταστικών δράσεων του δήμου, ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, είχε μεριμνήσει ώστε όλα τα παιδιά που παρευρέθηκαν να λάβουν εισιτήρια δωρεάν συμμετοχής για τα χριστουγεννιάτικα παιχνίδια που έχουν εγκατασταθεί στην Πλατεία Αγίου Πέτρου, όπως τραμπολίνο και πίστα ρόλερ. Τα εισιτήρια μοιράστηκαν στο τέλος της εκδήλωσης από την Αντιδήμαρχο Πολιτισμού Φαίδρα Ξηνταροπούλου, η οποία μετέφερε παράλληλα τις ευχές του δημάρχου για καλές γιορτές.











