Με την πόλη ντυμένη στα γιορτινά και τον στολισμό να αγκαλιάζει κάθε γωνιά, ο Δήμος Άργους – Μυκηνών άναψε και φέτος το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στην κεντρική πλατεία του Αγίου Πέτρου, δίνοντας επίσημα το έναυσμα των εορταστικών εκδηλώσεων.
Την αντίστροφη μέτρηση πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών κ. Γιάννης Μαλτέζος, απευθύνοντας θερμές ευχές σε όλους τους δημότες για υγεία, αγάπη και δημιουργικές γιορτινές ημέρες. Η ατμόσφαιρα γέμισε μουσική και χαμόγελα, με την Αργεία καλλιτέχνιδα Νεφέλη Φασουλή να χαρίζει στο κοινό μια μοναδική μουσική βραδιά.



Ξεχωριστή στιγμή της εκδήλωσης αποτέλεσε για πρώτη χρονιά η εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος κατέφθασε από ψηλά, μοιράζοντας γλυκίσματα σε μικρούς και μεγάλους.




Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών εύχεται σε όλους Καλές Γιορτές, με φως, ελπίδα και αισιοδοξία, και προσκαλεί όλους να συμμετέχουν στις επερχόμενες χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν τις επόμενες ημέρες.










