Σπάρτη: 42χρονος παρέλαβε δέμα με ναρκωτικά μέσα

Συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης
Περιπολικό Αστυνομία

Συνελήφθη, χθες Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2025 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του δήμου Ευρώτα, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σπάρτης, 42χρονος ημεδαπός.

Στο πλαίσιο επιχείρησης «ελεγχόμενης παράδοσης» ταχυδρομικού δέματος, ο 42χρονος προσήλθε και παρέλαβε ταχυδρομικό δέμα, το οποίο την 12.11.2025 είχαν εντοπίσει αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αερολιμένα, της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, σε αποθήκη εταιρίας υπηρεσιών παράδοσης δεμάτων στην Αττική, και περιείχε ποσότητες κάνναβης συνολικού βάρους 11,3 γραμμαρίων, οι οποίες κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, σε έρευνα που έγινε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης ενώ κατασχέθηκε και κινητό τηλέφωνο, ως μέσο τέλεσης αξιόποινης πράξης.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version