Γιώργος Καλλιακμάνης: Η άγνωστη σχέση του με το Φεστιβάλ Επιδαύρου

Μια απρόσμενη αποκάλυψη έκανε ο γνωστός συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. σε εκδήλωση στο Λυγουριό.
Τάσος Χρόνης Γιώργος Καλλιακμάνης

Μια άγνωστη πτυχή της ζωής του αποκάλυψε ο γνωστός συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας και επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Λυγουριό Αργολίδας την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου.

Η εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο Λυγουριού με θέμα «Παραβατικότητα των ανηλίκων», συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πλήθους πολιτών και εκπροσώπων της τοπικής αυτοδιοίκησης. Μεταξύ αυτών, παρών ήταν και ο Δήμαρχος Επιδαύρου Τάσος Χρόνης, ο οποίος άκουσε με έκπληξη την προσωπική αποκάλυψη του κ. Καλλιακμάνη:

«Είχα εργαστεί στο Φεστιβάλ Επιδαύρου ως ταμίας τα έτη 1993-1994», ανέφερε ο συνδικαλιστής, προκαλώντας συγκίνηση και χαμόγελα στο κοινό.

Η αναφορά αυτή έγινε τη στιγμή που ο Δήμαρχος Επιδαύρου του πρόσφερε ως δώρο το βιβλίο της Αικατερίνης Κυριάκη, το οποίο καταγράφει πώς η λειτουργία του θεσμού των Επιδαυρίων άλλαξε την πορεία και την ταυτότητα του τόπου. Η αποκάλυψη, σύμφωνα με τον ίδιο τον κ. Χρόνη, αποτέλεσε μια ευχάριστη έκπληξη, καθώς οι δύο άνδρες διατηρούν φιλία ετών, αλλά το συγκεκριμένο γεγονός δεν είχε ποτέ αναφερθεί στο παρελθόν.

Σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα, ο Δήμαρχος Επιδαύρου σημείωσε:

«Με τον Γιώργο Καλλιακμάνη μας συνδέουν αρκετά πράγματα! Ποτέ όμως δεν μου είχε πει ότι είχε εργαστεί στο Φεστιβάλ Επιδαύρου. Το μάθαμε κι αυτό! Του προσφέραμε το βιβλίο της αείμνηστης Αικατερίνης Κυριάκη, που εξιστορεί πόσο άλλαξε ο τόπος μας με αφορμή τη λειτουργία των Επιδαυρίων».

Ο Δήμαρχος ολοκλήρωσε την ανάρτησή του με λόγια φιλίας και εκτίμησης: «Να είσαι καλά φίλε Αστυνόμε! Χαίρομαι που σε καλωσορίσαμε στον τόπο μας, μετά την πρόσκληση του πατέρα Ευάγγελου (Βαγγέλη Πολυχρονόπουλου)».

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version