Ερμιονίδα: Γιατί καθυστέρησε η αποκομιδή κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων

Ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Γιάννης Τσαμαδός εξηγεί τους λόγους πίσω από την πρόσκαιρη καθυστέρηση και διαβεβαιώνει ότι η αποκομιδή συνεχίζεται κανονικά σε όλη την Ερμιονίδα.
αποκομιδή κλαδεμάτων και ογκωδών αντικειμένων Ερμιονίδα

Μία πρόσκαιρη καθυστέρηση σημειώθηκε το τελευταίο διάστημα στην αποκομιδή βαρέων αντικειμένων και προϊόντων κλαδέματος σε ορισμένα σημεία του Δήμου Ερμιονίδας, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από μερίδα πολιτών.

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τον Αντιδήμαρχο Καθαριότητας, Γιάννη Τσαμαδό, η καθυστέρηση προέκυψε λόγω της λήξης της σύμβασης με τον ιδιώτη εργολάβο που είχε αναλάβει τη διαχείριση των απορριμμάτων αυτών. Η σύμβαση είχε φτάσει στο όριο των τόνων διάθεσης, γεγονός που έκανε απαραίτητη την άμεση ανανέωση και επέκτασή της.

Η διαδικασία αυτή –όπως διευκρίνισε ο κ. Τσαμαδός– απαιτεί συγκεκριμένα διοικητικά βήματα, όπως αποφάσεις της Δημοτικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και αναμόρφωση του προϋπολογισμού. Ωστόσο, όλα ολοκληρώθηκαν στο συντομότερο δυνατό χρονικό διάστημα, ώστε να αποκατασταθεί άμεσα η κανονικότητα.

«Η αποκομιδή θα συνεχίζεται κανονικά, όπως γινόταν όλο το προηγούμενο διάστημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντιδήμαρχος, προσθέτοντας ότι ο Δήμος Ερμιονίδας παραμένει πεντακάθαρος χάρη στην καθημερινή προσπάθεια των υπηρεσιών του.

Παράλληλα, ο κ. Τσαμαδός απάντησε και σε επικρίσεις που κυκλοφόρησαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τονίζοντας πως είναι άδικο να προβάλλονται μεμονωμένα περιστατικά για να δυσφημιστεί ο Δήμος. «Θα θέλαμε να βλέπουμε φωτογραφίες που δείχνουν την πραγματική εικόνα του Δήμου μας, που είναι καθαρός και θα συνεχίσει να είναι», υπογράμμισε.

Η Δημοτική Αρχή διαβεβαιώνει ότι η υπηρεσία καθαριότητας συνεχίζει απρόσκοπτα τη λειτουργία της, με στόχο να διατηρηθεί υψηλό επίπεδο καθαριότητας σε κάθε γωνιά της Ερμιονίδας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version