Εκδρομή στην Αρκαδία με τον Σύλλογο Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ναυπλίου και περιχώρων

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ναυπλίου και περιχώρων καλεί τα μέλη του να γιορτάσουν όπως κάθε χρόνο μαζί την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Τρίτης Ηλικίας».
Αγία Φωτείνη - Μαντίνεια

Ο Σύλλογος Συνταξιούχων ΤΕΒΕ-ΟΑΕΕ Ναυπλίου και περιχώρων καλεί τα μέλη του να γιορτάσουν όπως κάθε χρόνο μαζί την «Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων Τρίτης Ηλικίας», με μια εκδρομή στην Αρκαδία.

Την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2025 στις 08:00, ξεκινάμε μπροστά από την ALPHA BANK Ναυπλίου στην Ενδεκάτη και πάμε για ένα προσκύνημα στην ιστορική Ιερά Μονή Αγίου Νικολάου Βαρσών.

Κατά τις 11:15 περίπου, πίνουμε τον καφέ μας στην πρωτεύουσα της Περιφέρειας Πελοποννήσου κάνοντας την βόλτα μας στην Τρίπολη. Ακολούθως περίπου στις 13:30, περνάμε για λίγο να θαυμάσουμε και να φωτογραφίσουμε στον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Μαντινείας, τον Ναό της Αγίας Φωτεινής με την μοναδική τεχνοτροπία του και τα ψηφιδωτά του.

Τέλος, κατά τις 14:15, καταλήγουμε στο κέντρο «Μπακαλόγατος» όπου τρώμε πίνουμε όλοι μαζί με μουσική και χορό.

Πληροφορίες και εγγραφές κάθε μέρα πλην Σαββάτου και Κυριακής από 18:30 έως 20:30, Αργοναυτών και Μικράς Ασίας (συστέγαση με τον Εμπορικό Σύλλογο) και στο τηλέφωνο του προέδρου 6978498933. Κόστος συμμετοχής 15 Ευρώ το άτομο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version