Με έναν ζεστό και συμβολικό τρόπο ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά στο 2ο Γυμνάσιο Άργους, καθώς ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων καλωσόρισε μαθητές και γονείς με ευχές για υγεία, πρόοδο και δημιουργικότητα.
Στο πλαίσιο της δράσης, ο Σύλλογος προσέφερε τρεις δωροεπιταγές βιβλίων, αξίας 30 ευρώ η καθεμία, με στόχο να ενισχυθεί η μαθησιακή προσπάθεια και να τονωθεί το ενδιαφέρον για το διάβασμα. Οι τυχεροί μαθητές αναδείχθηκαν ύστερα από κλήρωση και προέρχονται από κάθε τάξη του σχολείου.
Η ενέργεια πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο Αφοί Μπαμπαλιάρου, το οποίο στήριξε τη σχολική κοινότητα με μερική χορηγία, δείχνοντας έμπρακτα την υποστήριξή του στους μαθητές του Άργους.
Ο Σύλλογος Γονέων τόνισε ότι στέκεται διαρκώς στο πλευρό των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των οικογενειών, με στόχο την εύρυθμη λειτουργία του σχολείου και τη δημιουργία ενός περιβάλλοντος μάθησης που θα εμπνέει και θα ενθαρρύνει τα παιδιά.
Με τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, το 2ο Γυμνάσιο Άργους δίνει το παράδειγμα της συνεργασίας σχολείου, γονέων και τοπικής κοινωνίας, αποδεικνύοντας ότι μικρές πράξεις προσφοράς μπορούν να έχουν μεγάλο αντίκτυπο στην καθημερινότητα των μαθητών.