Συγκέντρωση για τα Τέμπη στο Ναύπλιο το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου

Η Μαρία Καρυστιανού καλεί τους πολίτες να βγουν στις πλατείες για τα Τέμπη – Συγκέντρωση και στο Ναύπλιο, λίγες ώρες πριν την ομιλία του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ.
pano nafplio tempi tebi diadilosi diamartyria

Συγκέντρωση για τα Τέμπη θα πραγματοποιηθεί και στο Ναύπλιο το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των πανελλαδικών κινητοποιήσεων που διοργανώνονται την ίδια μέρα. Το κάλεσμα απευθύνει η Μαρία Καρυστιανού, καλώντας τους πολίτες να βγουν στις πλατείες για να διεκδικήσουν δικαιοσύνη και ασφάλεια.

Στο Ναύπλιο, η συγκέντρωση είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 7:00 μ.μ. στην πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά από το Δημαρχείο. Την ίδια ώρα θα πραγματοποιηθούν συγκεντρώσεις και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας, με αίτημα να ακουστεί η φωνή των πολιτών για το δυστύχημα των Τεμπών.

Η κ. Καρυστιανού, μέσα από δημόσια ανάρτησή της, τονίζει:
«6 Σεπτεμβρίου κατεβαίνουμε στις πλατείες! Σε όλη την Ελλάδα! Όπου χτυπά ελληνική καρδιά. Όλοι μαζί για το δικαίωμα στην αληθινή ζωή, στη δικαιοσύνη, στην ασφάλεια και στην ελπίδα».

Το κάλεσμα αυτό συμπίπτει χρονικά με την ομιλία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην τελετή εγκαινίων της 89ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), η οποία είναι προγραμματισμένη για τις 7:30 μ.μ. Οι συγκεντρώσεις, όπως σημειώνουν οι διοργανωτές, θα πραγματοποιηθούν «χωρίς χρώματα και κόμματα, μόνο για το κοινό καλό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η νέα αυτή κινητοποίηση έρχεται λίγες ημέρες μετά την απαγόρευση που επιβλήθηκε στον Σύλλογο Συγγενών Θυμάτων των Τεμπών να πραγματοποιήσει συγκέντρωση στη Θεσσαλονίκη κατά τη διάρκεια της ΔΕΘ. Το γεγονός αυτό έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις και ενισχύει τη δυναμική του καλέσματος για μαζική συμμετοχή στις 6 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version