Ώρα αποφάσεων για τη Δημοτική Επιτροπή Άργους – Μυκηνών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, πολιτιστικές εκδηλώσεις και νομικές υποθέσεις.
Δημαρχείο Άργους

Την Παρασκευή 29 Αυγούστου, στις 11:00 π.μ., θα πραγματοποιηθεί Τακτική Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής του Δήμου Άργους – Μυκηνών, η οποία θα διεξαχθεί δια ζώσης στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν σημαντικά ζητήματα που αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών, τον πολιτισμό αλλά και τις νομικές υποθέσεις του Δήμου:

1. Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2025

Στο πρώτο θέμα της ημερήσιας διάταξης θα εξεταστεί η μελέτη προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων στο Άργος, προκειμένου να διευκολυνθεί η ομαλή διεξαγωγή των πολιτιστικών εκδηλώσεων του καλοκαιριού.

Οι εκδηλώσεις εντάσσονται στο πλαίσιο του Πολιτιστικού Καλοκαιριού 2025 και θα πραγματοποιηθούν στο Αρχαίο Θέατρο Άργους, προσελκύοντας κατοίκους και επισκέπτες της πόλης.

2. «Δρόμος Μνήμης» για τη Μικρασιατική Καταστροφή

Στη συνέχεια, θα συζητηθεί η εξειδίκευση πίστωσης για τη διοργάνωση του 10ου Δρόμου Μνήμης, μιας σημαντικής αθλητικής εκδήλωσης που τιμά τη Μικρασιατική Καταστροφή, με τη διαδρομή «Ασκάνιος – Ερασίνος».

Η εκδήλωση αποτελεί θεσμό για τον Δήμο, συνδέοντας την ιστορική μνήμη με τον αθλητισμό.

3. Οικονομικά ζητήματα του Δήμου

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει επίσης το θέμα της επιστροφής αχρεωστήτως καταβληθέντος ποσού, προκειμένου να τακτοποιηθούν οικονομικές εκκρεμότητες του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

4. Νομικές υποθέσεις

Τέλος, θα οριστεί πληρεξούσιος δικηγόρος για να γνωμοδοτήσει σε υπόθεση μίσθωσης που αφορά τον Δήμο, με αντισυμβαλλόμενη την Αλίκη Χαιντούτη.

Τη συνεδρίαση συγκαλεί ο Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής και Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος, τονίζοντας τη σημασία των αποφάσεων που θα ληφθούν για την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την πολιτιστική ανάπτυξη της περιοχής.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

newsletter banner anagnostis