Lelekios Fiesta 2025: Εκρηκτικό φινάλε με 1000mods και Planet of Zeus

Το κοινό αποθέωσε τις κορυφαίες μπάντες του ελληνικού heavy rock, σε μια ανεπανάληπτη βραδιά γεμάτη ένταση, ενέργεια και αληθινή μουσική εμπειρία
ΛελέΚιος 2025

Η δεύτερη και τελευταία μέρα για την ΛελέΚιο Φιέστα 2025 στη Νέα Κίο ολοκληρώθηκε με τον πιο εντυπωσιακό και εκρηκτικό τρόπο το βράδυ του Σαββάτου 2 Αυγούστου, αφήνοντας το κοινό ενθουσιασμένο και ήδη μετρώντας αντίστροφα για την επόμενη χρονιά.

Στη σκηνή συναντήθηκαν για πρώτη φορά ζωντανά την ίδια βραδιά δύο τιτάνες του ελληνικού heavy rock: οι 1000mods και οι Planet of Zeus, σε ένα μουσικό γεγονός που προκάλεσε κυριολεκτικά φρενίτιδα. Η δίψα του κόσμου για αυτή τη μοναδική συνάντηση ήταν εμφανής και η προσέλευση ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Τη βραδιά άνοιξε η Lunar, μια από τις πιο ανερχόμενες φωνές στο ελληνικό fem rap, προετοιμάζοντας το κοινό με ένταση και φρέσκο ήχο. Ακολούθησε ο ΕΘΙΣΜΟΣ Ε-Θ-Σ, ο Αθηναίος rap δυναμίτης, με ακατάπαυστο ρυθμό και στίχο που «άναψε» το κοινό.

Οι Planet of Zeus πήραν τη σκυτάλη, με τον ωμό, βαρύ ήχο και την καθαρή ενέργεια που τους καθιστά κορυφαίους στον χώρο τους. Όμως το ιδανικό φινάλε άνηκε στους 1000mods, το stoner rock συγκρότημα από το Χιλιομόδι Κορινθίας, που χάρισε μια συναυλία υψηλού επιπέδου, θυμίζοντας σε όλους γιατί έχουν περάσει τα ελληνικά σύνορα και κατακτούν σκηνές του εξωτερικού.

Για τη διευκόλυνση του κοινού, λεωφορεία από το Ναύπλιο μετέφεραν τους θεατές στην Πύλη της Ξηράς στις 19:15 και 20:15, ενώ η επιστροφή στις 01:20 έγινε με τους ίδιους ρυθμούς ενθουσιασμού και αποθέωσης.

Η ΛελέΚιος Φιέστα 2025 αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι δεν είναι απλώς ένα μουσικό φεστιβάλ, αλλά μια εμπειρία, που κάθε χρόνο μεγαλώνει, εξελίσσεται και καθιερώνεται ως σταθερός σταθμός στο πολιτιστικό καλοκαίρι της Πελοποννήσου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version