Ναύπλιο: Φοιτήτρια στα 43 της μητέρα 3 παιδιών – Πέρασε 2η στη Νοσηλευτική

Η Παναγιώτα Κωνσταντινίδη, μαθήτρια του Εσπερινού ΕΠΑΛ Αργολίδας, απέδειξε ότι ποτέ δεν είναι αργά για να κυνηγήσεις τα όνειρά σου
Παναγιώτα Κωνσταντινίδη μητέρα πανελλήνιες Ναύπλιο

Μια συγκινητική ιστορία επιμονής, θέλησης και πίστης στα όνειρα έρχεται από το Ναύπλιο και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Αργολίδας. Η Παναγιώτα Κωνσταντινίδη, 43 ετών, μητέρα τριών παιδιών πέτυχε πανελλαδικά και κατάφερε να εισαχθεί στη Σχολή Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, καταλαμβάνοντας τη 2η θέση στη σειρά κατάταξης.

Με οδηγό της το «Ποτέ δεν είναι αργά για να εκπληρώσεις τα όνειρα σου», η Παναγιώτα, η οποία εργάζεται ήδη στον τομέα της υγείας ως βοηθός νοσηλευτή, για να κάνει το όνειρό της πραγματικότητα για ανώτερες σπουδές στον τομέα της, επέστρεψε στα θρανία και για 2 χρόνια μελέτησε σκληρά για να πετύχει τον στόχο της.

Παρά τις απαιτήσεις της καθημερινότητας ως μητέρα και εργαζόμενη, βρήκε τη δύναμη και τον χρόνο να μελετήσει με συνέπεια, να συμμετάσχει στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να πραγματώσει το όνειρό της. Και τώρα, ανοίγει ένα νέο, ακαδημαϊκό κεφάλαιο ζωής, συνεχίζοντας να εργάζεται παράλληλα με τις σπουδές της.

Η επιτυχία της δεν αποτελεί μόνο προσωπικό κατόρθωμα, αλλά και παράδειγμα έμπνευσης για χιλιάδες ενήλικες που θέλουν να αλλάξουν τη ζωή τους μέσω της εκπαίδευσης.

Η ίδια δεν παύει να επαναλαμβάνει: «Ποτέ δεν είναι αργά για να εκπληρώσεις τα όνειρά σου!».

Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στην νέα Ακαδημαϊκή ζωή που που ξεκινά με την έναρξη των σπουδών της.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version