Τραγωδία στη Γιάλοβα Πύλου: 73χρονη ανασύρθηκε νεκρή από τη θάλασσα

Μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της – Προανάκριση από το Λιμεναρχείο.
Μονεμβασιά θάλασσα

Τραγωδία σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Ιουλίου στη θαλάσσια περιοχή της Γιάλοβας Πύλου Μεσσηνίας, όταν μια 73χρονη ημεδαπή ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από τη θάλασσα, προκαλώντας αναστάτωση στους λουόμενους και στην τοπική κοινωνία.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη Λιμενική Αρχή Πύλου, οι πρώτες βοήθειες παρασχέθηκαν άμεσα στην ηλικιωμένη γυναίκα με τη μέθοδο καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης (ΚΑΡΠΑ), ωστόσο παρά τις προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά της. Η 73χρονη μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Πύλου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Το Λιμεναρχείο Πύλου έχει αναλάβει την προανάκριση για το περιστατικό, ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής για τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Το τραγικό συμβάν έρχεται να υπενθυμίσει την ανάγκη αυξημένης προσοχής και μέτρων ασφαλείας για τους λουόμενους, ιδίως κατά τους θερινούς μήνες, όταν οι παραλίες γεμίζουν κόσμο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version