Αντίστοφη μέτρηση για τη συναυλία των Πυξ Λαξ στο Κρανίδι

Φώτο: fb (Πυξ Λαξ - Official)

Οι Πυξ Λαξ, το ιστορικό και πολυαγαπημένο συγκρότημα που σημάδεψε τη σύγχρονη ελληνική μουσική σκηνή, επιστρέφει δυναμικά το καλοκαίρι του 2025 με μία μεγάλη πανελλαδική περιοδεία που ήδη έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των χιλιάδων θαυμαστών τους. Στο πλαίσιο της περιοδείας τους, οι Πυξ Λαξ θα εμφανιστούν το Σάββατο 5 Ιουλίου στο Κρανίδι, για μία και μοναδική συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Γενικού Λυκείου.

Η εκδήλωση ξεκινά στις 21:30, με γενική είσοδο στα 18 ευρώ, και διοργανώνεται από το Λαογραφικό Εργαστήρι Δήμου Ερμιονίδας, σε συνδιοργάνωση με τον Α.Ο.Κ. Kranidi Basketball Club και τη Δημοτική Κοινότητα Κρανιδίου.

Η καλοκαιρινή περιοδεία των Πυξ Λαξ περιλαμβάνει μεγάλες στάσεις σε σημαντικές πόλεις και φεστιβάλ, όπως η Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, η Πάτρα, η Λευκωσία, η Λευκάδα και η Σπάρτη, με το Κρανίδι να αποτελεί έναν από τους ξεχωριστούς σταθμούς τους.

Η συναυλία υπόσχεται μια μοναδική μουσική εμπειρία με τραγούδια που σημάδεψαν γενιές, όπως τα «Δε θα δακρύσω πια για σένα», «Μοναξιά μου όλα», «Πούλα με» και πολλές ακόμη επιτυχίες που θα ξεσηκώσουν το κοινό. Μια μεγάλη ευκαιρία για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της Ερμιονίδας να απολαύσουν από κοντά το πάθος και τη συγκίνηση που μόνο οι Πυξ Λαξ ξέρουν να χαρίζουν.

Από τον Ευτυχία Θεμελή

Η Ευτυχία Θεμελή είναι καταξιωμένη δημοσιογράφος και Διευθύντρια Σύνταξης του ενημερωτικού ιστότοπου anagnostis.org, όπου καθημερινά υπογράφει έγκυρα άρθρα και εμπεριστατωμένα ρεπορτάζ. Με μια μακρά, πολυδιάστατη πορεία στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που ξεκινά από τα τέλη της δεκαετίας του 1980, έχει συνδέσει άρρηκτα το όνομά της με την αξιόπιστη ενημέρωση στην Αργολίδα αλλά και σε πανελλαδικό επίπεδο. Αποτελεί βασικό πυλώνα της εφημερίδας «Αναγνώστης» ήδη από την περίοδο 1997-1998, ενώ από το 2007 έως και σήμερα ηγείται της συντακτικής ομάδας, διαμορφώνοντας με επαγγελματισμό την ειδησεογραφική ατζέντα. Η πλούσια επαγγελματική της διαδρομή καλύπτει όλο το φάσμα της δημοσιογραφίας: από τον έντυπο Τύπο, ως υπεύθυνη συντάκτης στην ημερήσια εφημερίδα «Αργολίδα» (1993) και βασική αρθρογράφος στις εφημερίδες «Ειδήσεις» και «Εσπερινή» (όπου διακρίθηκε υπογράφοντας και με το ψευδώνυμο Λυδία Ιωάννου), έως την τηλεόραση, αναλαμβάνοντας το ρεπορτάζ για την πρωινή εκπομπή του Mega Channel «Τι νέα σήμερα;» με την Πόπη Τσαπανίδου (1998-1999). Παράλληλα, η φωνή και η ερευνητική της ματιά άφησαν ισχυρό στίγμα στα ερτζιανά, μέσα από την παρουσίαση δελτίων ειδήσεων, την παραγωγή ενημερωτικών εκπομπών, τις συνεντεύξεις και τον σχολιασμό της τοπικής επικαιρότητας στους ραδιοφωνικούς σταθμούς DRI 92,2 FM, Αργειακή Ραδιοφωνία 101 FM και στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Ναυπλίου. Η συγγραφική της δεινότητα αποτυπώθηκε επίσης μέσα από έρευνες και κείμενα στο πανελλαδικής κυκλοφορίας περιοδικό «Ελληνικό Πανόραμα», ενώ η εμπειρία της επεκτείνεται με επιτυχία στον τομέα της Επικοινωνιακής Πολιτικής και των Δημοσίων Σχέσεων κατά τη διάρκεια προεκλογικών περιόδων. Η έντονη κοινωνική της ευαισθησία διαφάνηκε από τα πρώτα βήματα της σταδιοδρομίας της, όταν εργάστηκε ως επιμελήτρια στη «Στέγη των Νέων» της Εταιρείας Προστασίας Ανηλίκων Ναυπλίου. Πιστεύοντας ακράδαντα στη συνεχή εξέλιξη, έχει θωρακίσει τη δημοσιογραφική της κατάρτιση με εξειδικευμένα σεμινάρια, μεταξύ των οποίων Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης (ΕΡΤ, 1989), προοπτικών της Δημοσιογραφίας (Υπουργείο Προεδρίας, 1990), καθώς και στην επιμόρφωση στελεχών (ΚΕΚ Διάσταση, 2000), χτίζοντας ένα αδιαμφισβήτητο προφίλ εγκυρότητας και βαθιάς γνώσης της σύγχρονης δημοσιογραφίας.

Exit mobile version