Ο Σύλλογος Αρματωμένοι Μωραΐτες δίνει το παράδειγμα με μια σπουδαία πράξη προσφοράς και διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία, την Τετάρτη 9 Ιουλίου 2025, από τις 10:00 έως τις 14:00, στην ΤΟΜΥ Ναυπλίου, επί της οδού Μεγάλου Αλεξάνδρου 14.
Η πρωτοβουλία του Συλλόγου καλεί μέλη, φίλους και πολίτες του Ναυπλίου και της ευρύτερης περιοχής να αφιερώσουν λίγα λεπτά από τον χρόνο τους και να προσφέρουν το πολυτιμότερο δώρο: το αίμα τους.
Η αιμοδοσία δεν είναι απλώς μια πράξη καλής θέλησης – είναι πράξη ζωής. Κάθε μονάδα αίματος μπορεί να σώσει έως και τρεις ανθρώπους, προσφέροντας ελπίδα σε ασθενείς που την έχουν άμεση ανάγκη. Ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες, όπου οι ανάγκες αυξάνονται και τα αποθέματα μειώνονται, η συμμετοχή κάθε εθελοντή αιμοδότη είναι ανεκτίμητη.
Οι εθελοντές καλούνται να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους κατά την προσέλευση.