1ο Βραβείο για το ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας στο Διαγωνισμό του «Make-A-Wish»

Μαθητής του σχολείου απέσπασε το 1ο Βραβείο
make a wish

Το Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), πρεσβεύει τις έννοιες της προσφοράς και του εθελοντισμού, οι οποίες αποτελούν θεμελιώδεις αξίες και αρχές για το σχολείο του ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας.

Υλοποιεί κάθε σχολική χρονιά το εκπαιδευτικό πρόγραμμα Αστέρι της Ευχής για κάθε εκπαιδευτική βαθμίδα και προσκαλεί όλους τους μαθητές/-τριες να αξιοποιήσουν δημιουργικά το ταλέντο τους και να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό που προκηρύσσεται.

Στόχος του διαγωνισμού είναι η ευαισθητοποίηση όλων των παιδιών και η συμμετοχή στην έκφραση των δικών τους αντιλήψεων, των αισθημάτων προσφοράς και αλληλεγγύης προς τα παιδιά ευχής.

Για το σκοπό αυτό το ΕΝΕΕΓΥΛ Αργολίδας, συμμετείχε στον Πανελλαδικά Μαθητικό Δημιουργικό Διαγωνισμό «Αστέρι της Ευχής», στην κατηγορία «Σχεδίασε το Αστέρι σου», και μαθητής του σχολείου απέσπασε το 1ο Βραβείο.

Οι δημιουργίες των μαθητών/-τριών συναγωνίστηκαν συμμετοχές της ίδιας βαθμίδας στη Γενική και Ειδική Αγωγή αντίστοιχα. Ο δημιουργός της πρωτιάς ήταν ο μαθητής Τζανέτος Λάζαρος της Δ΄ τάξης του Λυκείου, όπου αναδείχθηκε νικητής σε πανελλαδικό επίπεδο κατόπιν ψηφοφορίας της κριτικής επιτροπής των έργων.

Η απονομή των βραβείων στους διακριθέντες μαθητές/-τριες θα λάβει χώρα σε ειδική τελετή που θα πραγματοποιηθεί τονΟκτώβριο του 2025.

Υπεύθυνος καθηγητής της δράσης ήταν ο Βακάλης Γεώργιο ΠΕ86 που είχε την ιδέα και προέτρεψε να συμμετάσχει ο μαθητής στον συγκεκριμένο διαγωνισμό και να διακριθεί.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version