Η Πλατεία Τριών Ναυάρχων, η καρδιά του ιστορικού κέντρου της πρώτης πρωτεύουσας της Ελλάδας, απέκτησε ξανά χρώμα, δροσιά και αισθητική χάρη στις πρόσφατες φυτεύσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Ναυπλιέων. Η περιοχή μπροστά από το Δημαρχείο, ένα από τα πιο χαρακτηριστικά και πολυφωτογραφημένα σημεία της πόλης, στολίστηκε με καλλωπιστικά φυτά, εποχιακά άνθη και διακοσμητικούς θάμνους.
Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αναβάθμιση του δημόσιου χώρου, η βελτίωση της καθημερινότητας των κατοίκων και η ενίσχυση της επισκεψιμότητας στο ιστορικό κέντρο. Οι χρωματιστές ανθοσυνθέσεις και οι νέες φυτεύσεις δημιουργούν μια πιο φιλόξενη και ευχάριστη ατμόσφαιρα για κατοίκους και επισκέπτες, ενόψει και της θερινής περιόδου που το Ναύπλιο κατακλύζεται από τουρίστες.
Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες του Δημήτρη Μπέκα αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη μεταμόρφωση της Πλατείας Τριών Ναυάρχων, δίνοντας μια γεύση από τη νέα αισθητική που κυριαρχεί στην παλιά πόλη του Ναυπλίου.