banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Στην Α1 Νέος Αχιλλέας Φιχτίων και Μυκηναϊκός

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας Βασίλης Σιδέρης και το Δ.Σ. απονέμουν τα εύσημα στους πρωταθλητές της Α2 κατηγορίας.

Με χαρά και υπερηφάνεια, ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, Βασίλης Σιδέρης, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου συνεχάρησαν δημόσια τους ποδοσφαιριστές, τα τεχνικά επιτελεία και τις διοικήσεις του Νέου Αχιλλέα Φιχτίων και του Μυκηναϊκού, για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους δύο ομίλους της Α2 κατηγορίας.

Η επιτυχία αυτή σηματοδοτεί την άνοδο των δύο ομάδων στην Α1 κατηγορία της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, γεγονός που επιβεβαιώνει την αφοσίωση, το ήθος και την αγωνιστική ποιότητά τους.

Αναλυτικά η δήλωση της Ε.Π.Σ. Αργολίδας:

«O πρόεδρος Βασίλης Σιδέρης και τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Π.Σ. Αργολίδας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Νέου Αχιλλέα Φιχτίων, στα προπονητικά τιμ και στις διοικήσεις του Νέου Αχιλλέα Φιχτίων και του Μυκηναϊκού για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στους δύο ομίλους της Α2 κατηγορίας της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και την άνοδό τους στην Α1 κατηγορία.»

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας εύχεται στις δύο ομάδες καλή συνέχεια, με ακόμη περισσότερες επιτυχίες στην ανώτερη κατηγορία, τονίζοντας ότι η πρόοδός τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για το τοπικό ποδόσφαιρο.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version