banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Η Τρίπολη έστησε πασχαλινό γλέντι στην Πλατεία Άρεως

Ο Δήμος Τρίπολης πρόσφερε οβελία, εδέσματα και μουσική στην καρδιά της πόλης.

Η Τρίπολη αποτέλεσε και φέτος σημείο αναφοράς για το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα, προσελκύοντας πλήθος κατοίκων και επισκεπτών που πλημμύρισαν το κέντρο της πόλης. Η Πλατεία Άρεως μετατράπηκε σε έναν μεγάλο πασχαλινό γιορτινό χώρο, με το καθιερωμένο γλέντι που περιλάμβανε αρνί στη σούβλα, παραδοσιακά εδέσματα, πασχαλινά αυγά και κουλούρια.

Ο Δήμος Τρίπολης, όπως κάθε χρόνο, διοργάνωσε με επιτυχία τη μεγάλη πασχαλινή εκδήλωση, προσφέροντας σε όλους μια αυθεντική εμπειρία γιορτής με άρωμα ελληνικής παράδοσης. Οι επισκέπτες απόλαυσαν φαγητό, μουσική, χορό και τη ζεστή φιλοξενία των Τριπολιτών, δίνοντας ζωή και παλμό στο ιστορικό κέντρο της πόλης.

Σε δήλωσή του, ο Δήμαρχος Τρίπολης, Κώστας Τζιούμης, ευχαρίστησε θερμά όλους όσοι συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους υπαλλήλους του Δήμου για την άψογη προετοιμασία και οργάνωση.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: «Η Τρίπολη για άλλη μια φορά γίνεται σημείο αναφοράς για το παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα! Ευχαριστούμε από καρδιάς τον κόσμο που αγκάλιασε τη φετινή γιορτή. Είναι τιμή μας να φιλοξενούμε τόσο κόσμο και αποτελεί για εμάς δέσμευση να είμαστε του χρόνου ακόμα καλύτεροι».

Ο κ. Τζιούμης ευχήθηκε το Άγιο Φως να φωτίσει τις ψυχές όλων και να φέρει υγεία και αγάπη σε κάθε σπίτι.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ

Exit mobile version