banner ΕΟΣΣ food fest 2504 1280x350 01

Τι συζήτησε ο Μαλτέζος με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών

Συνάντηση με τον Χρήστο Δήμα είχε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών μαζί με τον Γιάννη Ανδριανό

Συνάντηση με τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Χρήστο Δήμα είχε ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος μαζί με τον Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανό.

Η συνάντηση αφορούσε θέματα βελτίωσης των υποδομών στο Δήμο Άργους – Μυκηνών, ειδικά σε ότι αφορά την οδοποιία αλλά και θέματα διαχείρισης του νερού άρδευσης. Παράλληλα συζητήθηκαν θέματα αντιμετώπισης κτιριακών αναγκών στο Άργος και στη Νέα Κίο.

«Ο Χρήστος Δήμας, στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στα νέα του καθήκοντα στο Υπουργείο αυτό, είναι πολιτικός αποτελεσματικός και επιτυχημένος στον τομέα που κάθε φορά του ανατίθεται αλλά είναι επίσης φίλος της Αργολίδας και του Δήμου μας και γνώστης των προβλημάτων τους.

Εύχομαι επομένως η συνεργασία μας αυτή να αποδειχθεί ουσιαστική και να οδηγήσει σε θετικές εξελίξεις», σχολίασε ο δήμαρχος Γιάννης Μαλτέζος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version