Ηλεία: Περιπέτεια για ζευγάρι στο Κουνουπέλι – Χάθηκαν στο δάσος

Έχασαν τον προσανατολισμό τους και αναγκάστηκαν να καλέσουν τις αρχές για βοήθεια.

Σε δύσκολη κατάσταση βρέθηκε ένα ζευγάρι ενώ απολάμβανε την περιοχή του Κουνουπελίου Ηλείας, καθώς έχασαν τον προσανατολισμό τους και αναγκάστηκαν να καλέσουν τις αρχές για βοήθεια.

Σύμφωνα με το patrisnews.com, οι δύο Έλληνες, γύρω στα 45, είχαν ξεκινήσει μια εκδρομή για να απολαύσουν τις ομορφιές της Ηλείας. Ωστόσο, έχασαν τον δρόμο της επιστροφής και δεν κατάφεραν να προσανατολιστούν, με αποτέλεσμα να ζητήσουν βοήθεια.

Πρώτα επικοινώνησαν με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών και στη συνέχεια με την γραμμή έκτακτης ανάγκης 112. Η υπηρεσία 112, λαμβάνοντας τις πληροφορίες από το ζευγάρι, απέστειλε το στίγμα τους τόσο στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Λεχαινών όσο και στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, οι οποίοι λίγη ώρα αργότερα τους εντόπισαν και τους μετέφεραν σε ασφαλές μέρος.

Σχόλια

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis