home design 800x400

Ναύπλιο: Ξηλώνουν καλώδια στην Παλιά Πόλη – Απομένει η σύνδεση δημοτικού φωτισμού από τον δήμο

Είμαστε τυχεροί διότι ο ΔΕΔΔΗΕ στο Ναύπλιο έχει δείξει το ανώτατο βαθμό ευαισθησίας στο ιστορικό κέντρο της πόλης, λέει ο Καράπαυλος

Παρελθόν θα αποτελεί σε λίγο καιρό η εικόνα των άσχημων για την Παλιά Πόλη του Ναυπλίου εναέριων καλωδίων ρεύματος, αφού συνεχίζεται η προσπάθεια απομάκρυνσής τους, μετά από συνεργασία του ΔΕΔΔΗΕ και του δήμου.

Πρόκειται για ένα θέμα που έχει αναδειχθεί πολλές φορές στο παρελθόν, και χαρακτηριστικές οι εικόνες από επαγγελματίες ή ερασιτέχνες φωτογράφους που αποτυπώνουν σημεία του ιστορικού κέντρου με τα καλώδια να κυριαρχούν στις φωτογραφίες ατάκτως τοποθετημένα.

Για να προχωρήσει η διαδικασία απομάκρυνσης των καλωδίων όμως, απαραίτητα είναι η σύνδεση του δημοτικού φωτισμού από τις υπηρεσίες του Δήμου.

Αυτό επισημαίνει με σημερινή του δήλωση ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Τουρισμού Κώστας Καράπαυλος, σε συνέχεια προηγούμενης δήλωσης του που είχε γίνει μέσω κοινωνικών δικτύων τις προηγούμενες ημέρες. Αναφέρει συγκεκριμένα ο κος Καράπαυλος:

«Σε συνέχεια δημοσιεύματος για την ύπαρξη εναέριων καλωδίων στην Πλατεία Αγίου Σπυρίδωνος θα πρέπει να διευκρινίσουμε ότι ο ΔΕΔΔΗΕ έχει επιδείξει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για την απομάκρυνση των καλωδίων και ήδη έχουν γίνει όλες οι προκαταρκτικές εκ μέρους του ενέργειες.

Απομένει να γίνει η σύνδεση του δημοτικού φωτισμού από τις υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να γίνει εφικτή η οριστική απομάκρυνση για να έχουμε μια υπέροχη εικόνα. Ήδη ο ΔΕΔΔΗΕ έχει απομακρύνει τα εναέρια καλώδια από πολλά σημεία του ιστορικού κέντρου. Είμαστε τυχεροί διότι ο ΔΕΔΔΗΕ στο Ναύπλιο έχει δείξει το ανώτατο βαθμό ευαισθησίας στο ιστορικό κέντρο της πόλης», καταλήγει ο αντιδήμαρχος.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version