home design 800x400

Αργολίδα: Τίμησαν τους 88 αμάχους που σφαγιάστηκαν στις Λίμνες

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως «Ολοκαύτωμα»

Μνημόσυνο υπέρ των 88 αμάχων που σφαγιάσθηκαν στο μαρτυρικό χωριό των Λιμνών πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής και μπροστά από το Ηρώο που έχει δημιουργηθεί προς τιμήν τους. Ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά.

Στο σύντομο χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών, Γιάννης Μαλτέζος χαρακτήρισε την πράξη αυτή ως «Ολοκαύτωμα» αναφέροντας πως είναι η μεγαλύτερη θηριωδία μετά την σφαγή στα Καλάβρυτα και το Δίστομο. Κλείνοντας, τόνισε ότι δεν πρέπει να τους ξεχνάμε ενώ οφείλουμε να τους τιμούμε ως Ήρωες!

Το παρόν στην επιμνημόσυνη δέηση και στην κατάθεση των στεφάνων έδωσαν ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος, οι Βουλευτές του νομού Γιάννης Ανδριανός, Γιώργος Γαβρήλος και Ανδρέας Πουλάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γιάννης Μαντζούνης, αντιδήμαρχοι, αντιπεριφερειάρχες, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι. Εκπρόσωποι των στρατιωτικών αρχών καθώς και συγγενείς των εκτελεσθέντων.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version