home design 800x400

Αποθέωση για ξενοδοχείο της Πελοποννήσου – Στα 24 καλύτερα της Ευρώπης

Το Mandarin Oriental στο Costa Navarino και δύο ακόμα Ελληνικά ξενοδοχεία ξεχώρισε το Conde Nast Traveller για τις παροχές και τη luxurius αισθητική

Κάθε άνοιξη η Hot List του Conde Nast Traveller είναι ένα γεγονός που οι χώροι φιλοξενίας περιμένουν πώς και πώς. Φέτος η λίστα παρουσίασε ειδικό ενδιαφέρον καθώς ανάμεσα στα 24 καλύτερα νέα ξενοδοχεία της Ευρώπης περιλαμβάνονται τρία ελληνικά ξενοδοχεία, το ένα στην Πελοπόννησο. Ο λόγος για το Mandarin Oriental στο Costa Navarino.

Το ιδιωτικό καταφύγιο Costa Navarino στη Μεσσηνία της Πελοποννήσου είναι ήδη γνωστό για τους αμμόλοφους, τους μυστικούς όρμους, τα παγκοσμίου φήμης γήπεδα γκολφ και τα φιλικά προς την οικογένεια θέρετρα –αλλά το ελληνικό ντεμπούτο του Mandarin Oriental αλλάζει τα δεδομένα.

Με πανοραμική θέα στην ακτή, το θέρετρο χύνεται οργανικά στην πλαγιά του λόφου, με βίλες που έχουν πισίνα, με χλωρίδα και κήπους ζωντανούς, με πεταλούδες πιρουέ και πικροδάφνες και δεντρολίβανο.

Οι 51 σουίτες και οι 48 βίλες με πισίνα είναι ευρύχωρες και ακόμη και τα εισαγωγικά δωμάτια μπορούν να συνδεθούν μεταξύ τους για να φιλοξενήσουν οικογένειες. Οι δημιουργίες των ντόπιων τεχνιτών είναι παντού, από τα ειδικά σχεδιασμένα δικτυωτά κεφαλάρια μέχρι τη βιολογική σοκολάτα με γεύση θυμάρι.

Εκτός από το εστιατόριο Tahir της Ανατολικής Μεσογείου (του οποίου το μεταξωτό baba ghanoush είναι must), ο πάγκος πίτσας omakase στην Pizza Sapienza εντυπωσιάζει με τις 48ωρες αποδεδειγμένες, τέλεια φέτες του με φρεσκοκομμένα λουλούδια κολοκυθιού και τοπικά πικρά χόρτα με nduja.

Το σπα σε απόχρωση εσπεριδοειδών διαθέτει μια πανοραμική πισίνα 25 μέτρων και εσωτερικό-εξωτερικό γυμναστήριο γεμάτο με σφηνάκια κομπούχα πιπεριού και τζίντζερ.

Αυτό είναι ένα θέρετρο για όλες τις γενιές, με πρόσβαση στα τέσσερα γήπεδα γκολφ της Costa Navarino, την ακαδημία τένις και τα άφθονα θαλάσσια σπορ. και νέα δωρεάν παιδική λέσχη, φορτωμένη με ξύλινα παιχνίδια. Και χάρη στον εξαιρετικό του GM, Raul Levis, υπάρχει ζεστασιά στην ψυχή του. Τιμές για διπλό δωμάτιο από περίπου 1000 ευρώ.

Τα άλλα δύο Ελληνικά ξενοδοχεία που περιλαμβάνονται στη λίστα του Conde Nast Traveller, βρίσκονται στην Αθήνα και είναι τα One&Only Aesthesis και Monument.

Σχόλια

Ένα σχόλιο

  1. Σας εχω ειδηση-βομβα για πολυ γνωστο ζευγαρι της showbiz..
    Η κυρια ειναι στην tv

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version