home design 800x400

«Πάμε Αλλιώς»: Εναλλακτικοί ως προς την διάθεση

Ενθαρρυντική από πλευράς προσέλευσης η συνέλευση της Δημοτικής Παράταξης

Με θέμα την οργανωτική συγκρότηση της παράταξης και την χάραξη της στρατηγικής της τα μέλη και οι φίλοι της παράταξης «Πάμε Αλλιώς» κλήθηκαν σε γενική συνέλευση το Σάββατο 27 Απριλίου, στο Εργατικό Κέντρο Άργους.

Η προσέλευση ήταν αρκετά καλή, για μετεκλογική συνέλευση, και το θέμα που κυρίως απασχόλησε ήταν η συγκρότηση συντονιστικής επιτροπής για την προετοιμασία των θεμάτων που θα αντιμετωπίζουν οι εκλεγμένοι σύμβουλοι στα δημοτικά συμβούλια.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Ακούστηκαν και κάποιες φωνές ως προς τον τρόπο προώθησης των απόψεων της παράταξης, αφού σύμφωνα με τον επικεφαλής Π. Θωμόπουλο «δεν υπάρχουν φιλικά ΜΜΕ(;) προς το «Πάμε Αλλιώς». Πέρα από το τελευταίο ζήτημα το οποίο θα πρέπει να απασχολήσει τα μέλη του συντονιστικού, δεν διεφάνει καμιά εναλλακτική διάθεση απέναντι στις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις, παρά μόνο διαχειριστική διαφοροποίηση των θεμάτων του Δήμου.

ΦΩΤΟ: anagnostis

Στα θετικά της συνέλευσης υπήρξε η διάθεση όλων να ανοιχτούν και να μιλήσουν με την τοπική κοινωνία και ιδίως με όλες τις δημοτικές ενότητας, πέρα από την πρωτεύουσα του Δήμου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version