home design 800x400

Μονακό το Ναύπλιο για πέντε ημέρες (Pics)

Το Mediterranean Yacht Show άνοιξε τις πύλες του και περιμένει τους brokers που ψάχνουν το ιδανικό σκάφος για τους πελάτες τους.

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Μονακό το Ναύπλιο για πέντε ημέρες (Pics)

Έως και την Τετάρτη 1 Μαΐου θα διαρκέσει το Mediterranean Yacht Show το οποίο εγκαινιάστηκε το απόγευμα του Σαββάτου 27 Απριλίου στο λιμάνι του Ναυπλίου. Η μεγαλύτερη παγκοσμίως έκθεση επαγγελματικών επανδρωμένων σκαφών αναψυχής ξεπερνά σε συμμετοχές τις αντίστοιχες εκθέσεις στην Αντίγκουα (για το Δυτικό Ημισφαίριο) και τη Βαρκελώνη (για τη Δυτική Μεσόγειο).

Το φετινό MEDYS καταγράφει ρεκόρ, αφού μέσα σε μόλις μία εβδομάδα από την επίσημη έναρξη των εγγραφών, δήλωσαν συμμετοχή 120 σκάφη για 95 διαθέσιμες θέσεις ελλιμενισμού. Για πέντε ημέρες brokers απ’ όλο τον κόσμο θα ψάξουν τα κατάλληλα σκάφη για τους πλούσιους πελάτες τους.

Ένα πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων, συμπεριλαμβανομένων δεξιώσεων και πάρτι, θα προσθέσει μια επιπλέον διάσταση στην έκθεση, με σκοπό να προσφέρει μια εμπειρία, που είναι ταυτόχρονα παραγωγική και ευχάριστη.

Η έκθεση συνδιοργανώνεται από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Θαλάσσιου Τουρισμού και τον Δήμο Ναυπλιέων και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Τουρισμού και του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Το Ναύπλιο έχει ήδη μεταμορφωθεί σε… Μονακό όπως θα διαπιστώσετε και από τις παρακάτω φωτογραφίες του Δημήτρη Μπέκα.

Φώτο: Dimitris Bekas
Φώτο: Dimitris Bekas
Φώτο: Dimitris Bekas
Φώτο: Dimitris Bekas
Φώτο: Dimitris Bekas

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version