home design 800x400

Το Άργος γιορτάζει για τον Παναργειακό

Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναδείχθηκε ο Παναργειακός, μία αγωνιστική πριν το τέλος

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο Το Άργος γιορτάζει για τον Παναργειακό

Πρωταθλητής στον 3ο όμιλο της Γ’ Εθνικής αναδείχθηκε ο Παναργειακός μετά την ήττα του ΠΑΣ Κόρινθος με 3-1 από τον Παναιγιάλειο, στο Αίγιο. Έτσι λοιπόν από την επόμενη χρονιά οι «Λύκοι» θα αγωνίζονται στη Super League 2 (Β’ Εθνική), έπειτα από 27 χρόνια.

Πλέον απομένει μία αγωνιστική για τη λήξη του πρωταθλήματος ωστόσο η κατάταξη στην κορυφή της βαθμολογίας δεν μπορεί να αλλάξει. Ο Παναργειακός έχει 73 βαθμούς και ο ΠΑΣ Κόρινθος 69. Αυτό σημαίνει πως ακόμα και με ήττα στο τελευταίο ματς οι «Λύκοι» είναι Πρωταθλητές.

Την Κυριακή των Βαΐων ο Παναργειακός παίζει στη Βάρδα με τον Παμβουπρασιακό, ενώ η Κόρινθος υποδέχεται τον ΑΟ Πυλίου Κω.

Ευφορία στο Άργος

Πολλοί έσπευσαν να συγχαρούν τον Παναργειακό για την επιτυχία του. Ανάμεσά τους ο δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος και η ΕΠΣ Αργολίδας η οποία αναφέρει:

«O Πρόεδρος  και τα Μέλη του Δ.Σ της Ε.Π.Σ Αργολίδας εκφράζουν τα θερμά τους  συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας Α.Π.Ο ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ, στο προπονητικό team  καθώς και στη Διοίκηση  για την κατάκτηση της 1ης (πρώτης)θέσης στον όμιλό του στο Πρωτάθλημα της  Γ΄ Εθνικής και την άνοδο  της στη SUPER  LEAGUE 2».

Η ανάρτηση του Γιάννη Μαλτέζου:

Π. Ψυχογιός: Το Αργειακό ποδόσφαιρο επέστρεψε για τα καλά

Ο Παναγιώτης Ψυχογιός σημειώνει:

«Οι Λύκοι μας είναι από σήμερα άξιοι πρωταθλητές και πλέον στο πρωτάθλημα της Super League 2, μετά από 27 ολόκληρα χρόνια.

Το Άργος πανηγυρίζει. Το Αργειακό ποδόσφαιρο επέστρεψε για τα καλά.

Συγχαρητήρια στους παίκτες , το προπονητικό team , το προεδρείο και στην ακούραστη οικογένειαΤσιόδρα για το πείσμα, και την διαχρονική αγάπη και προσφορά στην ομάδα του Παναργειακού».

Δ. Σαραβάκος: Συγχαρητήρια στο δίδυμο Βαζάκα – Τσιόδρα

Ο Δημήτρης Σαραβάκος, πρώτος αιρετός Νομάρχης Αργολίδας, Πρόεδρος της Ένωσης τέως αιρετών Νομαρχών-Περιφερειαρχών Ελλάδας, σημειώνει:

«Έπειτα από 27 χρόνια η ομάδα της πόλης μας, ο Παναργειακός, θα αγωνιστεί και πάλι στη Β’ Εθνική (Super League 2). Γίνεται ξανά η ομάδα που θα βάλει την περιοχή μας στον ποδοσφαιρικό χάρτη της χώρας.

Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήρια στον σπουδαίο προπονητή Γιώργο Βαζάκα και τον ακούραστο πρόεδρο Σταύρο Τσιόδρα, τους πρωτεργάτες αυτής της επιτυχίας.

Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες που έκαναν πράξη μέσα στο γήπεδο, τα σχέδια της διοίκησης και της τεχνικής ηγεσίας.

Επίσης, σε αυτούς τους φιλάθλους που ακόμη και στις δύσκολες εποχές που η ομάδα αγωνιζόταν στο τοπικό πρωτάθλημα, βρέθηκαν στις κερκίδες για να την εμψυχώσουν.

Εύχομαι του χρόνου οι “Λύκοι” να πρωταγωνιστήσουν και να φτάσουν στην κορυφή».

Συγχαρητήρια ανακοίνωση των “Green Wolves”

Όπως αναφέρει η Λέσχη Φιλάθλων του Παναργειακού “Green Wolves”:

«Η φετινή ξέφρενη πορεία του ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΥ και η ένδοξη επάνοδος του στην Β’ Εθνική , χαρίζει δάκρυα χαράς και εξιλέωσης σε χιλιάδες ανά την Ελλάδα φιλάθλους του , τόσο σε αυτούς που κάποτε τον έζησαν στις μεγάλες δόξες τους , όσο και σε αυτούς τον περίμεναν και τώρα ήρθε 

η ώρα να τον ζήσουν !

« Όταν σκοτώνεις έναν λύκο, δεν φωνάζει θάνατος , αλλά συνεχίζει να σε κοιτάζει στα μάτια μέχρι να βγει η ψυχή από μέσα του ! »

Και ο πληγωμένος για 27 χρόνια… Λύκος , μας κοίταζε ως τώρα  στα μάτια…

… στις στιγμές που « λοιδορήθηκε » 

στα τοπικά πρωταθλήματα…

…στα χωράφια των περιφερειακών πρωταθλημάτων της Δ’ Εθνικής…

… Στο στημένο 4-0 της Ερμιόνης το 2014…

…Στο στημένο 0-2 της Ελευσίνας το 2015…

…Στην ” εντεταλμένη ” άνοδο της Σπάρτης 

το 2016…

…Στην “σφαγή” Πολυχρόνη με την Καλαμάτα 

 μέσα στο Άργος το 2019…

…Στα παιχνίδια που παίχτηκαν κατά καιρούς στο μεγάλο όνομα του…για προσωπικά συμφέροντα και αξιώσεις…

…Στα χιλιάδες χρήματα που πέρασαν και δεν στήριξαν ποτέ την άνοδο σου…

Σε όλα αυτά έρχεται σήμερα η ΕΞΙΛΈΩΣΗ…!!!

Η ψυχή του λύκου παραμένει αθάνατη…

Τα μάτια του γίνονται σήμερα ξανά ανήμερα …

και πλέον αναστημένος θα βρυχάται στα γήπεδα της Super League 2 , όχι για ψίχουλα στο πέρασμα του… αλλά για εδραίωση και καταξίωση ακόμα περισσότερων επιτευγμάτων!!!

Πολλά συγχαρητήρια στον εμπνευστή και πρόεδρο αυτού του οράματος κ.Σταύρο Τσιόδρα  και στον γενικό γραμματέα και υιό του κ.Θανάση Τσιόδρα που έδωσαν όλο τους το « είναι » και 

“νοικοκύρεψαν” τον Παναργειακό καθώς και στο σύνολο της διοίκησης ,

σε όλα τα παιδιά – ποδοσφαιριστές – για το ήθος και πάθος που έδωσαν στην ” ιδέα ” που λέγεται 

« ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΌΣ » , στο προπονητικό team και στον ” Στρατηγό ”  Γιώργο Βαζάκα που οδήγησε την αρμάδα του στο βάθρο του ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΉ !

Την Κυριακή θα συνοδέψουμε την ομάδα στο τελευταίο της αγώνα στην Βάρδα και το βράδυ της ίδιας ημέρας “ΌΛΟΙ ΜΑΖΊ” θα την υποδεχθούμε στο κέντρο της πόλης  πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Super League 2!»

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version