home design 800x400

Το ΤΕΕ Roadshow έκανε στάση στο Ναύπλιο

Μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος γιόρτασε τα 100 χρόνια του, ενημερώνοντας για την προσφορά και τις δράσεις του

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Το ΤΕΕ Roadshow έκανε στάση στο Ναύπλιο

Με κεντρικό μήνυμα «100 χρόνια ΤΕΕ: εκατό χρόνια σχεδιάζουμε την Ελλάδα του αύριο. Και συνεχίζουμε», το ΤΕΕ Roadshow έκανε στάση στο Ναύπλιο σήμερα Τετάρτη 24 Απριλίου.

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας ενημέρωσε για τις δράσεις του όλα αυτά τα χρόνια λειτουργίας του, δείχνοντας πως συνεχίζει να βρίσκεται κοντά στην κοινωνία και τους πολίτες. 

Μέσα από διαδραστικές εμπειρίες, διαγωνισμούς και άλλες εκπλήξεις, το κοινό που περνούσε από την Πλατεία Καποδίστρια είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την πλούσια ιστορία του ΤΕΕ αλλά και το σημαντικό έργο που προσφέρει στον τόπο, μέσα από μια πολυποίκιλη δράση ενημέρωσης.

Πανελλαδική καμπάνια ενημέρωσης

Το ΤΕΕ Roadshow είναι μια άρτια οργανωμένη κινητή πλατφόρμα για τη διεξαγωγή των εορταστικών δράσεων που επισκέπτεται διάφορες πόλεις της Ελλάδας. Στην Πελοπόννησο έχουν γίνει ανάλογες δράσεις σε Καλαμάτα και Σπάρτη, ενώ μετά το Ναύπλιο ακολουθεί η Κόρινθος το Σάββατο 27 Απριλίου (Πλατεία Παναγή Τσαλδάρη, 10:00-15:00). Την Πέμπτη 28 Μαρτίου είχε διοργανωθεί ειδική επετειακή εκδήλωση στην Τρίπολη όπου παρουσιάστηκε μια διαδρομή 100 και πλέον ετών.

Η καμπάνια πραγματοποιείται με τη συμμετοχή των Περιφερειακών Τμημάτων του ΤΕΕ και των Νομαρχιακών Επιτροπών, υπό το συντονισμό του Γραφείου Τύπου και Επικοινωνίας του ΤΕΕ και τη συμμετοχή στις εκδηλώσεις και δράσεις της τοπικής αυτοδιοίκησης και της Πολιτείας γενικότερα.

Όπως δήλωσε και αναφέρει συχνά ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Γιώργος Στασινός, το ΤΕΕ, ο μεγαλύτερος επιστημονικός φορέας της πατρίδας μας, τόσο σε αριθμό μελών, όσο και για λόγους ουσιαστικής προσφοράς και ιστορικά, έχει έναν στόχο, πάντα: την Ελλάδα του αύριο. Με 13 βασικές ειδικότητες μηχανικών, με 17 περιφερειακά τμήματα, με περισσότερα από 130 χιλιάδες μέλη διπλωματούχους μηχανικούς, με πράξεις, έργα και νέες υπηρεσίες, συνεχίζει σήμερα για τον ψηφιακό και πράσινο μετασχηματισμό, την ευημερία της κοινωνίας και τη βιώσιμη ανάπτυξη της χώρας.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version