home design 800x400

Δύο κρουαζιερόπλοια χορεύουν στο λιμάνι του Ναυπλίου

Δύο από τα εντυπωσιακότερα κρουαζιερόπλοια έχουν φτάσει στο λιμάνι του Ναυπλίου, προσφέροντας σε κατοίκους και επισκέπτες όμορφες εικόνες.

Πρόκειται για το υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο Crystal Symphony, με δυνατότητα χωρητικότητας 606 επισκεπτών, και το Star Legend, αρκετά μεγάλο για να σας περιποιηθεί και να σας διασκεδάσει, αλλά αρκετά μικρό για να χωθεί σε υπέροχα μικροσκοπικά λιμάνια και κρυμμένους κολπίσκους που οι άλλοι δεν μπορούν να φτάσουν.

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Οι ανέσεις του Crystal Symphony

Το Crystal Symphony διαθέτει μεταξύ άλλων, γυάλινη οροφή για να απολαμβάνετε το ηλιοβασίλεμα ή να χαζεύετε τα αστέρια στον ουρανό, χώρο για paddle tennis και pickle ball, γυμναστήριο, σπα, σάουνα, αλλά και χώρο για γκολφ.

Οι σουίτες και τα δωμάτια συνδυάζουν περίτεχνα την άνεση με τον εξαιρετικά κομψό σχεδιασμό. Οι υπερυψωμένες λεπτομέρειες, η σύγχρονη δεξιοτεχνία και το χειροποίητο φινίρισμα ενσωματώνουν μοντέρνα φινέτσα, ενώ οι ευρύχωρες διατάξεις μεγιστοποιούν τη χαλάρωση στο δωμάτιο.

Για την διασκέδαση των επισκεπτών είναι εξοπλισμένο με piano bar, σινεμά και θέατρο αλλά και club για χορό και καραόκε.

Ακόμα, διαθέτει πισίνα, βιβλιοθήκη, μαγαζιά με κοσμήματα και ρολόγια, ενώ δεν λείπει και ένας χώρος ειδικά διαμορφωμένος για παιδιά.

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Τι προσφέρει το Star Legend

Αυτό το μικρό, αλλά υπερπολυτελές κρουαζιερόπλοιο με σουίτες ολοκλήρωσε την ανακαίνιση ως μέρος της Πρωτοβουλίας Star Plus $250 εκατομμυρίων για να προσφέρει περισσότερα από αυτά που αγαπούν οι επισκέπτες.

Νέοι κοινόχρηστοι χώροι, συμπεριλαμβανομένων δύο νέων χώρων για φαγητό, ενός νέου σπα, υπερυψωμένης πισίνας και γυμναστηρίου. Το γιοτ διαθέτει επίσης όλα τα νέα μπάνια σε κάθε σουίτα και μια νέα κατηγορία σουιτών Star, με νέα διάταξη.

ΦΩΤΟ: Δημήτρης Μπέκας

Με θέα στον ωκεανό και τουλάχιστον 277 τετραγωνικά άνεσης στη σουίτα, το Star Legend είναι το τέλειο γιοτ για κρουαζιέρες σε όλο τον κόσμο από τη γαλήνη της σουίτας σας.

Με μόνο 312 επισκέπτες, το Star Legend εξακολουθεί να μπαίνει σε μικρά λιμάνια όπως η Σινώπη και το Ονφλέρ ή σε στενές πλωτές οδούς όπως η Διώρυγα της Κορίνθου.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version